Musikk

Kardemommestipendet til Julie Falkevik Tungevåg

– Kidsa er det beste publikumet.

Du og jeg og vi 2 – 3 – 4: (f.v.) Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Elisabeth Mørland Nesset.
Du og jeg og vi 2 – 3 – 4: (f.v.) Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Elisabeth Mørland Nesset.
Publisert Sist oppdatert

Komponist og tekstforfatter i bandet Du og jeg og vi 2 – 3 – 4, Julie Falkevik Tungevåg, mottar Kardemommestipendet. Stipendet skal stimulere til videre arbeid med musikk for barn.

Kardemommestipendet er en gave fra Egner-familien, og gis som en anerkjennelse og en stimulans til fortsatt produksjon,

Dette sier juryen om vinneren av Kardemommestipendet:

«Julie Falkevik Tungevåg er både komponist og tekstforfatter i bandet Du og jeg og vi 2 – 3 – 4, sammen med Ellen Brekken og Elisabeth Mørland Nesset. De er aktive både i studio, med å lage musikk og holde konserter. Bandet er hardtarbeidende og tar barna på alvor, og de ønsker å vise frem bredde og mangfold i musikken. Deres første album, Krokodille i baksetet, kom ut i 2017. Andrealbumet, Balkongfest, kom ut i 2021 og ble nominert til Spellemann.

Fremover har de mange planer om å lage og spille inn ny musikk og en utvikle en sangbok. Vi gratulerer Julie med stipendet og håper at det kan inspirere til videre arbeid med musikk for barn!»

Selv kommenterer Falkevik Tungevåg det slik på Facebook:

«Å skrive (og spille musikken live selvfølgelig) for barn er noe av det gøyeste eg veit om! Kidsa er det beste publikumet. Tusen tusen takk for stipend NOPA og Kardemommestipendet! Det går rett inn i den neste plata til Du og jeg og vi 2-3-4.»

Powered by Labrador CMS