Kokkekamp i Pride Park

Publisert

Det blir sunn kokkekamp i Pride Park lørdag 28. juni når Zenzi skal kåre sommerens beste middagsrett. Alle som ikke er utdannet kokk eller jobber som kokk, kan sende inn sin beste sommermiddagsoppskrift. I år er det Zenzi By Realfood som skal mette alle sultne mager i Pride Park under Skeive dager. Det betyr hurtigmat med sunt fortegn og ikke en pølse i lompe sikte. Dermed blir det sunn kokkekamp lørdag 28. juni hvor sommerens beste middagsrett kåres. Fram til 12. juni kan alle som ikke er utdannet kokk eller jobber som kokk, sende inn sin beste sommermiddagsoppskrift. Den skal ikke ta mer enn 30 minutter å lage etter at alle forberedelsene er gjort. Hovedingrediensen kan være kjøtt, fisk eller grønnsaker, så er det bare å fyre opp grillen. Retten skal være for én person, og de to finalistene som møtes i kokkekamp, får en profesjonell kokk fra Zenzi til å hjelpe seg på finaledagen. - Retten blir bedømt ut fra utseende, smak og sunnhetsverdi på en skala fra en til ti, så målet er å få 30 poeng, sier markedssjef i Zenzi, Inger Marie Pal. Retten må altså være ernæringsmessig riktig, og det betyr nei til kunstige tilsetningsstoffer, hvitt sukker og transfett. Juryen består av Anders Jahrmann, Daniel Håkangård og Rune Pal. Jahrmann har skrevet bøkene «Mat på hytta» og «Mat ombord» og alle tre har jobbet i eller drevet mange spisesteder. Premien vil være et gavekort fra Zenzi på kr 2000 i tillegg til heder, ære og berømmelse.Påmelding og innsending av oppskifter til inger.marie.pal@zenzi.no innen 12. juni.Pride Park på Rådhusplassen, lørdag 28. juni.

Powered by Labrador CMS