TV

Noman Mubashir og Robert Stoltenberg i ny sesong av kokkeskolen

Kjendis-elevene er på plass på kjøkkenet til ny innspilling av TV 2 suksessen.

Kokkeskolen er tilbake med en sesong 2. Dette er alle elevene: Bakerst fra venstre: Karoline Krøvel, Gustav Nilsen, Anders Jacobsen, Robert Stoltenberg og Chris Omdahl. Midtre rad fra venstre: Rektor Eyvind Hellstrøm, Arman Surizehi, Eli Kari Gjengedal og Vita Mashadi. Foran fra venstre: Jennie Sofie Lie Pickl, Guri Melby, Anette Hoff, Noman Mubashir og kontakt- og sosiallærer Truls Svendsen.
Publisert

TV 2 er i gang med innspillingen av sesong 2 av programmet Kokkeskolen. 

12 nye kjendiser skal kokkelere sammen med “rektor” Eyvind Hellstrøm og “kontaktlærer” Truls Svendsen. De skal lære, men også kjempe for å motta den gjeve tittelen “Kokkeskolens stjerneelev”

TV2 melder at den nye sesongen blir mer intens og dramatisk enn den forrige. 

Den ser også ut til å bli blir skeivere enn den forrige. Komiker Robert Stoltenberg og journalist og programleder Noman Mubashir er nemlig blant årets deltaktere.

Robert Stoltenberg er kjent for sine mange ulike rollefigurer, deriblant i humorsuksessen «Borettslaget». Stoltenberg kom ut som homofil gjennom talkshowet Skavlan i 2011. Barneboka «Turbotvillingene» er hans nyeste bidrag til norsk humor.

Noman har vært et kjent ansikt for NRK-tittere i mange år, helt fra han ble Norges første nyhetsoppleser med utenlandsk bakgrunn tilbake i 1997. I 2023 skapte han serien «Lett å Hate» om å være homofil muslim.

– I hverdagen har jeg gjerne laget mat til barna. Da kan du ikke lage gourmetmåltider, for det skal være kjapt og enkelt. Nå får jeg mulighet til å lære å lage mat av fantastiske Eyvind Hellstrøm, og derfor har jeg mange misunnelige venner hjemme. Det er stas, uttrykker Mubashir til TV2. 

Med et gjennomsnitt på over 650 000 seere per episode var sesong 1 av Kokkeskolen en av TV2s mest suksessfulle nysatsninger. Innspillingen av den nye sesongen er i gang på Hurdal Verk Folkehøgskole, og vil bli vist på TV2 og TV2 Play.

Powered by Labrador CMS