Dragkinggruppa Konger for en kveld har nå har premiere på sitt nye show på Elsker i kveld.

Trioen Lone Bech Spangelid, Bente Hansen og Karine Dybvik har også knyttet til seg profesjonelle medhjelpere; Ragnhild Lund på regi og Solvor Wiig på styling og kostymer. Resultatet av det ferske samarbeidet kan oppleves på premieren torsdag 11. november på Elsker i Oslo. Showet spilles annenhver torsdag fram til 9. desember. Med seg i stallen har kongene blant annet Karpe Diem, Ole Paus, Einar Rose, Prince og Freddy Mercury.

 

– Showet vårt består av 37 nummer og har med 55 ulike karakterer, sier Karine Dybvik til Blikk nett.

Fra nyttår omdøpes gruppa til The Kings of Norway, noe som røper deres ambisjoner både innlands og utenlands. Trioen er også aktuell i filmen «Jenter med baller» som er laget av Kenneth Elvebakk.

I «Jenter med baller» møter vi seks jenter som har en felles drøm; å innta dragscenen i underholdningsbransjen – en arena dominert av menn. Slik oppstår Norges første drag king-gruppe høsten 2007. I to år var regissøren Elvebakk flue på veggen under workshops og kostymeprøver. Dokumentarfilmen handler om hvordan daKings ble utspringet for de nye dragkinggruppene Konger For En Kveld, NorDivas og Noen Karer. Filmen vises på NRK 7. desember.

Konger for en kveld, Elsker, Kristian IVs Gate 7, Oslo. Torsdag 11. november kl 21.