Musikk

Mío spiller på Parkteatret 

– Vi kommer i all vår skeive prakt, sier folkråkkerne til Blikk, som lover nye låter. 

Mío har fått mye positiv oppmerksomhetdet siste året. Nå skal bandet spille på Parkteatret i Oslo.
Publisert Sist oppdatert

Den skeive folk’n’roll-sekstetten Mío er først band ut i høst når folkrockbandet Gangar presenterer sine favorittartister på Parkteateret i Oslo. 

Konsertserien har fått navnet GjenGangar. 

– Det er veldig gøy at Gangar vil vi skal spille når de trekker frem aktuelle folkråkk prosjekter av det hardere slaget, sier Mío-vokalist Dionisia Fjelldalen til Blikk. 

Fjelldalen lover at det vil bli både folk og fanteri på scenen. 

– Vi har turnert hele oktober rundt om med vår djevelske folkråkk, og vender nå hjem til Oslo. Det blir dans, sprell, masse nye triks og nye låter. 

Sist gang bandet spilte på hjemmebane var på Pride Parks åpningsdag i Sofienbergparken i juni. Som den gang vil det etter sigende bli skeivt sirkus fra sekstetten. 

Fargerike forbilder

Da Blikk snakket med bandet like etter at de slapp debutalbumet i fjor var de også tydelige på at prosjektet har et overordnet mål:

– Jeg håper at vi kan være et skeivt forbilde. At vi kan bidra til at folk kan være fornøyde med hvem de er. Jeg føler at vi er et godt, fargerikt eksempel på en gjeng med folk som bare er oss selv. 

– Det høres kanskje litt barne-tv ut, men det er viktig! Og det hadde vært så mye enklere om alle tenkte sånn, sa Fjelldalen.

Vokalisten bekrefter at det kan sies at bandet også skeiver opp GjenGanger-serien. 

– Vi kommer i all vår skeive prakt. Det blir headbanging, råkkebunad, skinnjakker, stakk, hanekam, fletter, rosemaling og regnbuer som kan forenes i moshpiten. 

Mer om konserten i kveld, onsdag 23. oktober, kan du lese her. 

Powered by Labrador CMS