Stockholm Pride.
Stockholm Pride.

Vinterfestival i Stockholm

Sommerens Stockholm Pride vil foregå digitalt. I tillegg skal Stockholm Pride arrangere en fysisk vinterfestival i november.

Publisert

Det tradisjonelle Stockholm Pride er i år i likhet med andre av sommerens pridearrangementer avlyst i sin tradisjonelle form.

For å fortsette å løfte frem lhbt-rettigheter arrangerer de Stockholm Pride Summer Stream fra 31. juli til 2. august.

Det blir en digital festival med seminarer, artister, digital parade og innslag fra forskjellige aktiviteter rundt om i Stockholm. Festivalen er et gratisarrangement og Stockholm Pride oppfordrer butikker, restauranter og Stockholm kommune til å delta ved å flagge og pynte byen i regnbuefarger.

«Å vise at man støtter likeverd for alle mennesker er spesielt viktig i tider der mange ikke har hatt mulighet til å møte hverandre og støtte hverandre fordi mange møteplasser har vært stengt», sier Vix Herjeryd, leder i Stockholm Pride til festivalens nettside.

Vinterfestival

Nytt av året er en fire dager lang vinterfestival i november. Det blir en fysisk festival fra torsdag 26. november til søndag 29. november med både innendørs- og utendørsarrangementer.

«Vi har lenge hatt lyst til å lyse opp den mørke årstiden med en vinterfestival, og ser frem til å lage den sammen med kreative krefter i vårt miljø», sier Vix Herjeryd.

Info: stockholmpride.org

Powered by Labrador CMS