Valkyrien spiller jula inn

Det blir en annen dans når Valkyrien Allstars spiller inn jula på John Dee torsdag 22. desember.

Publisert Sist oppdatert

Med en eksperimentell blanding av stiler og sjangere har Valkyrien Allstars lykkes med å inkorporere norsk folkemusikk i et moderne lydbilde, inspirert av både blues, jazz og rock. I oktober kom den skeive trioen med sitt tredje album , «Ingen Hverdag» - og begeistret anmeldere over hele landet som trillet terningene sine til både fem og seks prikker.

Nå skal Tuva Syvertsen, Ola Hilmen og Erik Sollid spille jula inn på John Dee før de tar seg en velfortjent juleferie etter høstens norgesturné. Konsertpublikummet er garantert å få høre sporet som åpner den nye plata, «Det Er Ingen Hverdag Mer» og som også har gitt den tittelen.

Teksten er skrevet av den lesbiske dikteren Gunvor Hofmo (1921- 1995). Valkyrien Allstars har også brukt tekster av andre norske diktere som Olav H. Hauge, Andre Bjerke og Margrethe Munthe. Inger Hagerups tekst «Du og Jeg» har blitt en rølpete drikkevise i bandets versjon. Låtene «Jeg Tenker På Deg» og «Ikke Stjerner» er signert Tuva Syvertsen selv. Valkyrien Allstars, torsdag 22. desember, John Dee, Torggata 16, Oslo.

Mer info:

rockefeller.no

Powered by Labrador CMS