Aquaria til Oslo

Vinneren av RuPaul’s Drag Race sesong 10 opptrer på ROCKSLO lørdag 10. november.

Publisert

Vinneren av RuPaul’s Drag Race sesong 10 opptrer på ROCKSLO lørdag 10. november.

ROCKSLO er klekkeriet hvor fremtidige konsertarrangører og festivalbookere kan bryne seg. De skaper arrangementer for unge under 20 år, med band og artister denne gruppen vanligvis ikke får oppleve på grunn av aldersgrensene. aldersgrense. ROCKSLO samarbeider med aktører som Frifond, Oslo kommune, Sentralen UNG, Kulturrådet og Norske Konsertarrangører (NKA) og byr på et bredt spekter av konserter og show, fra rock til drag.

I februar i år kunne ROCKSLO skilte med RuPaul’s Drag Race-stjerna Aja på scenen. En unik mulighet for de av Drag Race-fansen som er under 20 år.

Aja, som heter Jay Rivera i det sivile, deltok i RuPaul’s Drag Race sesong ni i 2017 og røk ut i episode 7 etter en lip synch battle mot Nina Bo’nina Brown.

Aquaria + Sharon Needles = familie

Nå kan ROCKSLO friste med nok en Drag Race-stjerne. Selveste vinneren av RuPaul’s Drag Race sesong 10. Aquaria har meldt sin ankomst til Oslo og Marmorsalen på Sentralen i Øvre Slottsgate 3 lørdag 10. november.

Aquaria, som til daglig heter Giovanni Palandrani, er en 22 år gammel dragartist fra New York. Palandrani sendte inn en auditionsøknad det året hun fylte 21 år – som er aldersgrensen for å kunne delta i RuPaul’s Drag Race. Aquaria endte opp som vinneren og ble kåret til America’s Next Drag Superstar 28. juni i år.

Aquaria er dragdatteren til Sharon Needles, vinner av RuPaul’s Drag Race sesong 4, og startet dragkarrieren i 2014. Hun fanget kjapt oppmerksomheten til Susanne Bartsch, legendarisk festarrangør og et utelivsikon i New York. De ble avbildet sammen i etn moteserie i italienske Vogue i januar 2016 sammen med en rekke Drag Race-dronninger.

Aquaria er også å se i oktoberutgaven av italienske Vogue, fotografert av Michael Bailey-Gates, og hun er en favoritt hos designeren Jeremy Scott, som har brukt henne som modell for Moschino x H&M-samarbeidet som kommer i salg i november.

I juni i år slapp Aquaria debutsingelen «Burning Rubber», som hun garantert vil fremføre på ROCKSLO lørdag 10. november.

ROCKSLO presenterer Aquaria. lørdag 10. november, Marmorsalen, Sentralen, Øvre Slottsgate 3, kl. 21. Kr. 200/Meet and Greet kr. 350. Arrangementet er rusfritt.

Info og billetter: ROCKSLO presenterer Aquaria