Dyke the halls på Fincken

Fri Bergen og Hordaland inviterer til kvinnekveld fredag 24. november.

Publisert

Det blir en julevariant av kvinnekvelden fredag 24. november når FRI Bergen og Hordaland, Fincken og Annelen Starefoss inviterer til Dyke the halls i andre etasje på Fincken.

– Vi kan friste med ekstreme mengder førjulstemning, god musikk, peiskos, juletapas, mini-quiz, beerpong og julelotteri – med flotte vibrerende premier … sier initiativtager Annelen Starefoss til Blikk Nett.

Det har vært mye bråk rundt Fincken den siste tiden. Fincken har drevet pub og nattklubb i lokalet siden 1992, men i juli i år mottok utestedet et brev fra kommunen, som påla dem å flytte ut av andre etasje innen 22. september. Ifølge kommunen skal andre etasje kun brukes som kontor eller bibliotek. Fincken har klaget på pålegget, og der står saken i dag.

– Vi vil jo ikke miste Ficken! sier Starefoss som en forklaring på hvorfor julevarianten av kvinnekvelden arrangeres på Fincken denne kvelden.

Dørene åpner kl. 19 og det er quiz fra kl. 20. Tapas serveres fra kl. 19.30. Inngangspris er 50 kroner.

Vi har lokalet oppe helt for oss selv før 23:00, og Fincken har vært hyggelige nok til å tilby oss veldig snille priser på utvalgt drikke før 22:00. Hvis ikke dét er grunn nok til å droppe hjemme-vorspielet, så vet ikke vi! Etter 23:00 er lokalet også åpent for Finckens øvrige gjester, så her gjelder det å være med fra tidlig.

Dyke the halls, Fincken, fredag 24. november kl. 19, Nygårdsgaten 2a, Bergen.