Halloweenfest for skeive

Skeivt studentforum og Skeiv Verden inviterer til Queer Halloween torsdag 1. november.

Publisert

Skeivt studentforum og Skeiv Verdens Queer Halloween finner sted torsdag 1. november på studentpuben Escape på Universitetet i Oslo.

– Halloweenfesten har vært veldig vellykket for oss de siste årene, og er et av de arrangementene mange av oss gleder seg mest til, sier PR-ansvarlig i Skeivt studentforum, Kornelia Ekeli.

Et av kveldens høydepunkter vil være kåringen av festens beste kostyme, hvor kreativitet spiller en stor rolle i kampen om førsteplassen. Et spektakulært kostyme er dog ikke er en nødvendighet for å ha det gøy på halloweenfesten.

– Vi er som alltid spente på hva folk kler seg ut som og hvor gjennomførte noen av kostymene er. Men man kan selvfølgelig ha det like gøy uansett hvordan man går kledd, så et kostyme er ingen nødvendighet, sier Ekeli.

Både Skeivt studentforum og Skeiv Verden er opptatt av å skape trygge møteplasser for alle som faller under lhtqi+-paraplyen.

– Alle er velkomne på arrangementene våre så lenge man oppfører seg bra mot andre. Dette er tross alt en fest hvor hensikten er å komme sammen og ha det gøy. Vi har stor tro på at den årlige halloweenfesten vår vil fortsette å være et sted hvor vi kan gjøre nettopp det, sier Kornelia Ekeli.

I løpet av kvelden vil det bli servert fengende beats av dj Brighteyes, som har sørget for magisk stemning på tidligere arrangementer i regi av Skeiv Verden og Skeivt studentforum.

Queer Halloween, torsdag 1. november, kl. 20–01, aldersgrense 18 år, Escape, Gaustadalléen 23B, Oslo. Info: Skeiv Halloween // Queer Halloween på Facebook