Helt agurk: Bjørn-Kristian Svendsrud

Publisert

Bjørn-Kristian Svendsrud vil la sommerferien sin planlegges av Finn Schjøll. Svendsrud ser for seg et veldig fint og varmt sted med masse fine blomster, gode lukter, god mat og god vin.

Navn

: Bjørn-Kristian Svendsrud

Alder

: 21

Gjør

: Studerer Rettsvitenskap ved UiO, er kommunestyrerepresentant i Horten og nestformann i Fremskrittspartiets Ungdom. Sommertrainee på Stortinget for FrP.

Hva skal du gjøre i sommer?

 Jeg skal jobbe på Stortinget for FrP. En veldig lærerrik og morsom jobb!

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Tja, si det. At jeg prøver å lese en bok på engelsk kanskje?  

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

Hvis jeg først går ut på byen liker jeg steder hvor det er mulig (og også akseptert) å danse. Gjerne et sted med bra musikk, altså fengende sanger. Det viktigste er vel ikke hvor man går, men at man går ut med gode venner. Et sted hvor man bare slapper av og drikker vin og øl er også ganske fint.  

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Vladimir Putin.

Sommerdings du ikke kan leve uten?

Vet ikke om det er noen spesiell sommerdings jeg ikke kan leve uten forsåvidt, men jeg er veldig glad i å bruke solbrillene mine når det først er sol. Og den røde shorten min.

Favoritt app på mobilen i sommer?

Hm, si det. MatPrat-appen er veldig nyttig når man ikke vet hva man skal lage til middag. Men bruker vel mest apper som Facebook, Instagram og Snapchat for å være ærlig.  

Hit drar jeg aldri tilbake?

Kommer ikke på noe umiddelbart, jeg er veldig glad i nye steder. Men når det er sagt tviler jeg på at jeg drar tilbake til en by i Italia jeg ferierte i for noen år tilbake. Det er vel nå jeg skulle husket navnet på byen? En by med lite toleranse for turister ihvertfall.

Hit drar jeg gjerne igjen?

Jeg elsker å reise og oppleve nye steder. Hvis jeg skal velge et sted jeg må tilbake til, må det bli Tanzania i områdene rundt Arusha og Babati. Fantastiske mennesker, nydelig natur og et land i fremgang sett fra et grasrot-perspektiv.  

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?

Jeg ville først og fremst vist dem hjembyen min, Horten. En flott mellomstor by med mye sjel i. Hvis de skulle blitt lenge i Norge ville jeg også vist Oslo og naturligvis vestlandet/Nord-Norge.

Hva vil du ikke vise frem?

Norske skoler og sykehjem.

Hvilken homo, lesbe, bi eller transperson ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?

Kanskje Finn Schjøll? Ser for meg at det ville blitt en ferie til et veldig fint og varmt sted med masse fine blomster, gode lukter, god mat og god vin. Dessuten er han og jeg fra samme by.

Hva leser du i sommer?

Vel, jeg prøver meg jo på denne engelske boka da.

Favorittsommerlåt?

Guilty pleasure, må nesten si «Olé» av Adelen. Også hun er fra Horten forresten!