Helt agurk: Sara Sivesind

Publisert

Skjønnhetsspesialist Sara Sivesind gifter seg i sommer. Bryllupsreisen går til Skala Eressos på Lesbos, fødested til Sapfo, alle lesbers mor.

Navn:

Sara Sivesind

Alder:

33

Gjør:

frisør, negledesigner, hudpleier, permanent makeupartist og sykepleiestudent på høyskolen i Oslo.

Hva skal du gjøre i sommer?

Denne sommeren skal jeg gifte meg og feire kjærligheten på en nydelig gård i Hurum! Etterpå drar vi på en gresk bryllupsreise med nære venner til Skala Eressos på Lesbos. I to uker skal vi bade, sole oss, spise nydelig mat og rett og slett nyte det livet har å by på.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Denne sommeren vies til et nytt og spennende prosjekt. Nemlig å lage en bildekalender hvor inntekten går til hundekennelen Gaga Animal Care på Lesbos.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

I sommer kommer jeg garantert til å henge ut på Flamingo Beach Bar, i lekre omgivelser på stranden, med gode venner og rosa drinker. Hjemme er det mange fine alternativer for jenter, men det blir som regel til at vi deler en flaske vin på terrassen.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Det måtte blitt noen av mine kjære venninner.

Sommerdings du ikke kan leve uten?

Klarer meg ikke uten myggspray!

Favoritt app på mobilen i sommer?

Veldig fornøyd med Camera+, flott for lagring og redigering av sommerbilder.

Hit drar jeg aldri tilbake?

Påskefjellet med ski og appelsiner drar jeg aldri tilbake til. Etter utallige mislykkede forsøk med bakglatte ski, lunken kakao i termos og kalde tær har jeg funnet ut at dette ikke er noe for meg. Nei, gi meg varme strender og iskald pina colada isteden.

Hit drar jeg gjerne igjen?

India er et land som fascinerer meg med sin kultur og mangfoldighet. Var i Goa som tenåring og vil gjerne reise tilbake en vakker dag.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?

En tur om sommeren med hurtigruten med stopp i Tromsø - Nordens Paris. Byen er ureksotisk med sine vakre farger, gode stemning og midnattssola som aldri går ned.

Hva vil du ikke vise frem?

Telttur på Sognsvann hvor man går i kø rundt vannet...

Hvilken homo, lesbe, bi eller transperson ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?

Måtte blitt min kjære venn og stylist Jon Lundemoen! Han er meget bereist og har de rette kontaktene på de mest glamorøse stedene i verden. Pluss at han inspirerer meg til å nyte livet med herlig humor, passion for fashion og kultur.

Hva leser du i sommer?

Det blir nok mest pensumlitteratur i forbindelse med 2. året på sykepleien. Har forresten veldig lyst til å lese Anja+Gro=Mio.

Favorittsommerlåt?

«Himmel imella oss» av Maria Haukaas Mittet... Den er bare så flott.