Helt agurk: Stine Willemo Strøm-Andresen

Publisert

Stine Willemo Strøm-Andresen vil gjerne trylle Putin til en superhomo med fakter og kåte blikk.

Navn:

Stine Willemo Strøm-Andresen

Alder:

30

Gjør:

Organisasjonssekretær for Human-Etisk Forbund Hordaland. Var leder for Regnbuedagene i Bergen.

Hva skal du gjøre i sommer?

Dra på visningstur med vår vakre, nye baby. Hun er tre uker gammel, og familie i både Trondheim og på Østlandet vil møte henne.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Folk vet nok ikke hvor lat jeg egentlig er. Så fort jeg får sjansen, så går jeg i dvale og bare sover og sover. På sommeren er det derfor lett å bli solbrent siden jeg bare sovner overalt ute.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

Brygga i Larvik og Stavern. Helt fantastisk sommeridyll med utrolig god sjømat, spesielt hos Georg Marius Larsen i Larvik. De har restaurant med de beste blåskjellene og hvitvinen i byen.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Oh oh.... Det er mange, men skal jeg velge kun en så måtte det blitt Putin. Og da skulle han blitt sånn skikkelig superhomo med fakter og kåte blikk som det ikke gikk an å skjule.

Sommerdings som du ikke kan leve uten?

Pilotsolbrillene mine med styrke. Jeg bruker briller og har for første gang i livet fått meg solbriller som er kule, og som jeg faktisk kan se med.

Favoritt app på mobilen i sommer?

Det må bli noe så kjedelig som Spotify. Jeg er helt sykt avhengig av å ha med meg musikk overalt hvor jeg går.

Hit drar jeg aldri tilbake?

Jeg drar aldri tilbake til Italia frivillig, maken til sure og «uptighte» folk skal du lete lenge etter. Og maten var faktisk ikke noe god heller. Og jeg spiser seriøst alt.

Hit drar jeg gjerne igjen?

Thailand er favorittlandet mitt. Folka, luktene, lydene, stemningen og maten. Ingenting slår Thailand. Jeg bodde der i to år, og jeg føler meg hjemme når jeg kommer dit.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem?

Hadde jeg vært i Bergen, så måtte de sett Arboretet og tatt en båttur ut fra Hjellestad. Det er fantastisk vakkert der. Men i sommer er jeg for det meste i Vestfold, og da måtte det blitt en softis i Bøkeskogen, ferske reker fra båtkanten i Nevlunghavn, rullesteinstranda Mølen og en båttur rundt skjærgården i Stavern.

Hva vil du ikke vise frem?

Larviks nye sentrum, Nordbyen kjøpesenter. Jeg hater kjøpesenteret.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din?

Christine Koht skulle lett fått planlagt ferien min, det tror jeg ville blitt kjempemoro. Jeg oppfordrer herved Christine på det sterkeste til å ta kontakt, hehe...

Hva leser du i sommer?

Selvfølgelig «Politi» av Jo Nesbø, og så skal jeg lese «Skyggedød» av Anne Holt. Jeg leser egentlig en bok om dagen i ferier, men jeg tviler sterkt på at det lar seg gjøre med en nyfødt baby i hus. Da blir det nok helt andre ting å holde på med.

Favorittsommerlåt?

«Get Lucky» med Daft Punk og «The Boys of Summer» med Don Henley. Men Daft Punk har vært sommerfavoritt i sikkert ti år nå.