Helt agurk: Tor Ivar Hagen

Publisert

Om Tor Ivar får utenlandske gjester, vanker det rullekake på hans enkle balkong på Kringsjå.

Navn:

Tor Ivar Hagen

Alder:

31 år

Gjør:

Skuespiller

Hva skal du gjøre i sommer?

I sommer spiller jeg sommershowet «Plutselig voksen og like forvirret» i Halden. Og så nyter jeg sommeren på min måte.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Jeg har ofte brukt ferier til å jobbe med noe eller forberede et prosjekt, men i år gjør jeg noe helt for én gangs skyld...og det er fjellturer i Rosendal og tur til Berlin for klubbing og vin. Meg oppe på fjelltopper er kanskje overraskende for noen.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

Aller helst sykler jeg til Huk på Bygdøy og går ut i vannet der, uten en tråd. Etterpå ligger jeg til tørk i gresset, forhåpentligvis under skyfri himmel. Men er det sånn artig seksuell dansing på Sukkerbiten eller Blå, er jeg ikke vond å be. Kanskje det blir det en tur eller fler på Skaugum også.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Sim salabim. Nei guri, folk må få være seg sjæl altså. Om du er transe, streit, skeiv eller hva som helst. Jeg har vært forelska i noen streite gutter oppigjennom, men det får være grenser. Vi er forskjellige. En får værra som en er.

Sommerdings som du ikke kan leve uten?

Vinopptrekker og eller øljekk...og snuseska mi. Noen laster må en ha.

Favoritt app på mobilen i sommer?

Telefonen min ligger under scenegulvet i Halden. Ramla ned i en sprekk. Klarer meg derfor med en steinaldernokia for sms og telefonering. Så jaggu ble dette en sommer hvor jeg faktisk tar inn det og de som er rundt meg, i stedet for alskens fristelser i touchscreenen. Og det er litt deilig faktisk. Ingen apps her om dagen med andre ord.

Hit drar jeg aldri tilbake?

Om det er et sted jeg aldri vil tilbake til, har jeg nok fortrengt det. Klarer ikke å huske hva det stedet het. Får håpe jeg ikke drar tilbake dit.

Hit drar jeg gjerne igjen.

Bali, Berlin og Rosendal. I motsatt rekkefølge. Og så er det så mange steder jeg ikke har vært ennå som jeg gleder meg til å reise til.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem?

Da vil jeg lage rullekake og servere den på min enkle balkong utenfor ettromsen på Kringså. Der er det trangt og koselig, og jada, jeg har faktisk fjordgløtt. Så kan vi gå den lange gressbakken ned til Ullevål etterpå, og deretter sykle ut til Bygdøy og bade. Det er så fint i Oslo om sommeren.

Hva vil du ikke vise frem?

Jeg tror nok ikke Alnasenteret eller Ikea står så høyt oppe på lista. Selv om det regner.Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din?Min venn Njål kan få lov til det. Han pleier å gjøre sånne gøyale ting som å sykle i Frankrike og tråkke vindruer på gårder og sånn. Det hadde vært noe det. Så vær så god Njål.

Hva leser du i sommer?

Ja, hva skal jeg lese. Jeg er veldig flink til å kjøpe masse bøker, men prokrastinerer og lar meg forføre av sosiale medier. Jeg vil heller si . Ja, i sommer skal jeg lese. Trur jeg.

Favorittsommerlåt?

«Yess, da er det er sommer, og ingen ting er pes»...Folk og røvere fra 1999? Stemmer ikke det? Den er veldig deilig altså.