Jubileumssuksess for Aksept

Fylte hagen med 1750 gjester.

Publisert

I 2017 har Aksept – senter for alle berørt av hiv eksistert i 30 år. Tirsdag 27. juni inviterte de til utendørs festkveld med hagekonsert og jubileumsmarkering i hagen øverst på Grünerløkka i Oslo.

For sekstende gang stilte et utsøkt knippe artister gratis opp for å gi hivsaken og hivpositives livssituasjon oppmerksomhet. Som alltid var det gratis inngang og salg av mat og alkoholfri drikke. Overskuddet av salget og pengegaver fra publikum går uavkortet til Aksepts solidaritetsfond som støtter prosjekter for hivpositive rundt omkring i verden.

Jubileumsfesten ble ledet av Else Kåss Furuseth, programlederen, komikeren og Gullruten-vinneren som ble rikskjendis etter suksessen «Torsdagskveld fra Nydalen».

Else Kåss Furuseth geleidet publikum, og ikke minst statsminister Erna Solberg, gjennom hagefestens mange opptredener på verandascenen av kjente artister, som Ingrid Bjørnov, Rikard Wolff, Knut Anders Sørum med band og korister, Haus of Divas, Nosizwe Baquwa, Hovedøen Social Club, Pitsj, Julie Dahle Aagård, Tove Bøygard, Kristin Minde, Voi Voi og dansere fra HUMAN.

Som vanlig strømmet publikum til hagen til Aksept, og det var kø utenfor allerede tidlig på dagen. Se bilder fra årets hagekonsert her på Blikk Nett.