Musikkfest Oslo med regnbuescene

Oslo Pride, Indieseksuell og Elsker med Regnbuescene under Musikkfest Oslo lørdag 2. juni.

Publisert

Oslo Pride, Indieseksuell og Elsker ønsker velkommen til Regnbuescenen på Sehesteds Plass under Musikkfest Oslo lørdag 2. juni.

Lørdag 2. juni kl. 13 går startskuddet for Musikkfest Oslos egen Regnbuescene på Sehesteds plass ved Elsker. Det blir konserter hele dagen og utover kvelden fram til kl. 23. En perfekt oppvarming til Oslo Pride.

Regnbuescenen byr på et variert program fra ti artister og band.

LULI

er første artist ut kl. 13. LULI er tidligere trommeslager og låtskriver i bandet Frk. Fryd, som gav ut albumet Hjertebank i 2014. LULI var Ukas Urørt med sangen «Lukka Øynene» i november i fjor, og lista på P3 med samme låt. Neste singel kommer snart, med påfølgende album i oktober.

Stinemako

tar scenen fra kl. 14. Stinemako er en fersk artist som beveger seg i et spennende indie-landskap. Hun har hittil sluppet 3 egenproduserte låter via SoundCloud og P3 Urørt, som alle har mottatt varme anbefalinger.

Me and the Julios

går på scenen kl. 15. Me and the Julios har sluppet to EPer og flere singler, til god respons fra media og publikum. På Spotify alene har Me and the Julios over 400.000 avspillinger og de kan skilte med A-listinger på flere av landets studentradioer.

Synne Sanden

overtar kl. 16. Synne Sanden er en eksperimentell artist som har funnet sin retning i å skrive om skambelagt tematikk på poetisk, personlig og ekspressivt vis. Harmoniske melodier kombinert med en fløyelsmyk stemme vil kunne tvinge frem gåsehuden hos enhver lytter. Synne er sommeren 2018 aktuell med første singel fra sitt kommende album, Imitation.

Kl. 17 byr

Falkevik

på mot, kreativitet og en kjærlighet for improvisasjon. Det er musikerne Julie Falkevik, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen som utgjør trioen Falkevik. De kombinerer det kalde nordiske jazz-uttrykket med rare og elegante popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer.

Kl. 18 står

Svalestup

klare på Regnbuescenen. Svalestup er en Oslo-basert trio med medlemmer fra Elverum, Svolvær og Tromsø. Debutsingelen «Kjærlighet og tvil» kom ut forsommeren 2016. Låta ble listet på NRK P13 og anbefalt av P3 Urørt. I 2017 kom bandet med flere singelslipp. «Alt du treng» i februar, som i tillegg til å gjøre grillz gjengs i en nordnorsk garasjepop-video, også fikk en anbefaling av Urørt-redaksjonen. I september slapp de låtene «På ei strand» og «Nonchalant» som også fikk en anbefaling og varm omtale av Urørt. Bandet ser nå frem til flere slipp og konserter i 2018.

Indiepop-duoen

amini

slipper seg løs kl. 19. Duoen, som består av Nio Amini og Mattis Moviken, har siden 2014 gitt ut to EPer og tre singler, vært support for artister som Frøkedal, Benjamin Yeloowitz og BRY, samt spilt rundt omkring i Europa. Deres singel ‘How Long’ ble anbefalt av P3 Urørt og debuterte på Urørt sendinga til Eirik Havelin. Siden våren 2017 har de hatt headline shows i Oslo og London, spilt jevnlig hos Sofar Sounds i Norge, Sverige og Danmark, samt spilt på Indiefjord festivalen og The Bridge Festival. amini er for tiden i studio og spiller inn deres tredje EP som slippes høsten 2018.

Mall Girl

er klar kl. 20 og byr på en konseptuell utforskning av urban angst og post-internett trash-estetikk, kamuflert som et tilgjengelig popband med inspirasjon fra afrobeat såvel som new wave og noise. Mall Girl er en del av bølgen som viser hvordan den unge generasjonen jazzmusikere også kan være i førersetet når det kommer til popmusikk. De spilte sin første konsert i februar 2018 og er allerede booket til festivaler utover sommeren.

Kl. 21 blir det paranoia pop med

Erick Ellectrick & HFG

. Bandet serverer også solide doser

romvesen rock, gender fluidism og tragicks. Musikken er tidvis bekmørk post-eurodance, electroclash og paranoia-pop som får tærne til å krølle seg av lengsel, frustrasjon og emosjonelle berg-og-dalbaner. Debutalbumet WRISTS slippes til høsten.

Trist Pike

avslutter Regnbuescenen under Musikkfest Oslo kl. 22. Trist Pike er et hevn rock-band fra Trondheimsveien som spiller rockemusikk uten instrumenter og elektronisk musikk du neppe hører på dansegulvet. Om du ikke har sett dem ennå er det din egen feil og på høy tid.

Lørdag 2. juni, Regnbuescenen Musikkfest Oslo, kl. 13-23, Sehesteds Plass, Oslo.

Info: Regnbuescenen Musikkfest Oslo