Ny klubb for skeive kvinner

Vichy Erikssons L-Tourage lanserer nytt klubbkonsept for kvinner på HYSJ.

Publisert

Fredag 25. august lanseres Women Crush Friday, et samarbeid mellom Vichy Erikssons eventselskap L-Tourage og utested HYSJ.

Nytt konsept

Women Crush Friday er et nytt lhbtq-jenteklubb-konsept som er rettet mot skeive kvinner.

– Selv om det er et skeivt arrangement, så er alle selvfølgelig hjertelig velkommen, sier Vichy Eriksson til Blikk nett.

Den musikalske oppvarmingen står Eriksson og vennegjengen for, mens kveldens headliner er dj Ubbe fra København.

– Musikken kommer til å være preget av house mikset med funky beats og uforglemmelige temaer, sier hun.

Ifølge Eriksson vil det komme flere Women Crush-arrangementer utover høsten, og det kan også bli snakk om faste kvelder etter hvert.

– Skeive kvinner har mye gøy å se frem til på utelivsfronten fremover, og det er bare å følge med på Women Crush Fridays side på Facebook for nyheter. Jeg kan allerede nå avsløre at L-Tourage kommer til å arrangere en Miss Gay Norway-fest, flere pop up-events og til og med noen faste klubb-events utover høsten, sier hun.

Gir seg ikke

Eriksson forteller at hun har fått mange fine tilbakemeldinger etter at SO stengte dørene i vår, og at hun ikke klarer å holde seg borte fra utelivsarenaen selv om hun ikke lenger driver et utested.

– Tilbakemeldinger som «håper på et nytt SO i fremtiden» varmer. So var en veldig stor del av livet mitt i mange år og jeg kommer alltid til å ha gode minner knyttet til den tiden. I dag er jeg ikke klar for å åpne et nytt utested, men jeg klarer likevel ikke å holde meg bort fra utelivsarenaen. Nettopp derfor passer events så bra. Hvem vet hva som skjer i fremtiden… Akkurat nå tar jeg en dag av gangen og gleder meg masse til premieren på Women Crush Friday og dj Ubbe!

Women Crush Friday, fredag 25. august, kl. 23, HYSJ, Grønland 18, Oslo.

Mer info: WOMEN CRUSH FRIDAY