Nye kvinnekvelder i Bergen

Bergensdamene kan igjen glede seg til nye kvinnekvelder i regi av FRI Bergen og Hordaland.

Publisert

Etter en tids opphold er kvinnekveldene i regi av FRI Bergen og Hordaland endelig tilbake, og denne gangen kan arrangørene friste med 80-tallsparty i et flunkende nytt lokale for bergenskvinnene.

– Det har vær en utfordring å finne gode lokaler for disse kveldene, men nå er vi så heldige å få bruke 2. etasje på Inside Fløien. Her er det flotte lokaler med god kapasitet, så vi håper at så mange som mulig tar turen, sier arrangør Annelen Starefoss i en pressemelding.

Tema for kvelden er det glade 80-tallet og deltakerne oppfordres til å finne frem alt fra pastellfargede leggvarmere og turndrakt, til BALL-genser og steinvaskede olabukser. Bak spakene denne kvelden står sjefen på Inside, dj NoBeat.

– Han lover å by på alle klassikerne fra 80-tallet og garanterer dansestemning. Det er selvfølgelig kult hvis damene stiller i skikkelig 80-tallsantrekk, men det er ikke noe krav, sier Starefoss.

Inviterer til helaften

Arrangørene ønsker at gjestene skal komme tidlig, og inviterer derfor til vorspielstemning før festen starter.

– Det blir en minikonsert med damekoret Sapfonia som vil ta oss tilbake til 80-tallet med kjente slagere. Vi håper folk vil ta med venninnegjengen og gjøre en helaften ut av det, sier Starefoss.

Dørene åpner kl. 20. Kr. 50/gratis for FRI-medlemmer.

Kvinnekveld: Back to the 80s, fredag 28. april, Inside Fløien Rock cafe, Vetrlidsalmenningen 15, Bergen

Info: Kvinnekveld: Back to the 80s