DRAMAqueen er Martine Hammervold-Austinatt og Bente Jørgensen.
DRAMAqueen er Martine Hammervold-Austinatt og Bente Jørgensen.

Oslo elsker drama

Bente Jørgensen og Martine Hammervold-Austinat inviterer til DRAMAqueen på Elsker lørdag 19. mai.

Publisert

Hovedstaden flommer for tiden over av skeive klubbkonsepter med kvinner i fokus. DRAMAqueen er det nyeste tilbudet og åpner dørene på Elsker lørdag 19. mai.

Klubbfikser Bente Jørgensen startet det skeive klubbkonseptet DRAMA! 8. mars 2014 og sørget da for å fylle et tomrom i hovedstadens klubbliv. DRAMA! sørget for glitter, såpebobler og god musikk på ulike utesteder i Oslo, samt under Regnbuedagene i Bergen – som oftest med dj Bente Talentet, aka Bente Jørgensen bak spakene.

Nå har Jørgensen slått seg sammen med Martine Hammervold-Austinat, blant annet kjent som quizdronning på utesteder som SO, og resultatet er klubbkonseptet DRAMAqueen. En klubb som føyer seg inn i rekken av nye og spennende klubbkvelder hvor skeive kvinner er i fokus. Fra før danser hovedstadens skeive på klubbkvelder som Girls Club, Karmaklubb og FYC goes Queerdo.

Lørdag 19. mai er det så klart for DRAMAqueen på Elsker.

– Det måtte mer drama til på Elsker, sier Bente Jørgensen og Martine Hammervold-Austinat til Blikk.

Sammen har de fått frie tøyler og kommer til å arrangere DRAMAquen én lørdag hver måned.

– En slik klubbkveld er etterspurt av gjestene på Elsker, og etter litt cava fikk jeg Bente med på å blåse liv i DRAMA igjen, sier Hammervold-Austinat og legger til,

– Alle har en DRAMAqueen i seg, og førstkommende lørdag kan du velte deg i glitter og guilty pleasures på Elsker.

Mange fryktet for tilbudet til skeive kvinner etter at SO måtte legge ned. Men nå kan både Girls Club, Karmaklubb og FYC goes Queerdo vise til kø og fulle dansegulv, så når hovedstaden nå får et nytt klubbkonsept som DRAMAqueen viser vel det at det er liv laga for skeive jenter?

– Det er selvfølgelig trist at det ikke er et fast sted lenger, men nettopp derfor er det fint med flere konsepter rundt om i byen. Liv laga er det! Og for å ha tilbudene vi ønsker må jo folk møte opp – enkelt og greit, sier Hammervold-Austinat.

I tillegg til debutkvelden lørdag 19. mai, har DRAMAqueen planer som sørger for feststemning nærmere Oslo Pride.

– Vi jobber en del sammen med Girls Club og Oslo Pride om dagen, og gleder oss veldig til at vi skal arrangere fest på Rockefeller fredag 29. juni. Det er den tradisjonelle kvinnekvelden – men med Girls Clu og DRAMAqueen skal kvelden få nytt navn. Hva det blir skal vi avsløre snart, sier Martine Hammervold-Austinat.

DRAMAqueen, lørdag 19. mai, kl. 23, 2. etasje, Elsker, Kristian IVs gate 9, Oslo.

Info: DRAMAqueen på Facebook