Regnbuedagene i dag: onsdag 6. juni

Nysgjerrig på åpne forhold? Kom på Regnbuedagenes debatt på Litteraturhuset.

Publisert

Nysgjerrig på åpne forhold? Kom på Regnbuedagenes debatt på Litteraturhuset.

Onsdag 6. juni

Restartkurs med Skeiv Ungdom.

Ønsker du å bli ungdomsinformant for Skeiv Ungdom Hordaland? Bli med på Restart-kurs sammen med andre engasjerte ungdommer på Ungdomshuset U1880, Domkirkegaten 4. Info: bergenpride.no

Kl. 17-18: Et skeivt blikk på hatkriminalitet.

Er definisjonen av hatkriminalitet inkluderende nok slik den er i dag? Hvilke tiltak må til for å tilstrekkelig beskytte personer mot hatefulle ytringer, diskriminering og vold? Hvordan sikre et interseksjonelt perspektiv på hatkriminalitet? Og hvordan jobber det lokale politiet i Hordaland med forebygging og oppfølging av hatkriminalitet og skolering av egne ansatte? Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Kl. 18-21: Grunnkurs i bondage.

Er du nysgjerrig på bondage? Du vil lære grunnleggende knuter og hvordan bruke dem til å bygge mer omfattende bondage. NB! Kurset har begrenset med plasser og krever påmelding. Send påmelding til [email protected] Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Kl. 18.30–19.30: Debatt: Til gløden skiller oss ad ...

Regnbuedagene har invitert en rekke eksperter på noen av temaene som opptar oss aller mest – kjærligheten og seksualiteten – for å snakke om hva som skal til for å få sunne, gode forhold. Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Kl. 20-21: Debatt: Skeiv kultur i skeive rom.

Trenger man skeiv kultur i et stadig mer inkluderende samfunn? Har de skeive bevegelsene og pridene et ansvar for å bevare og showcase skeiv kultur? Har skeive artister og kunstnere et ansvar for å lage skeiv kultur? Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Info: bergenpride.no