Stor BLIKK-fest på Elsker

BLIKK, Oslo Pride, Elsker, DRAMAqueen og Indieseksuell lager fest fredag 22. juni.

Publisert

Fredag 22. juni går startskuddet for årets Oslo Pride og ti dager med politikk, kultur og fest. Blikk, Oslo Pride og Elsker sparker i gang festivalen sammen med klubbkonseptene DRAMAqueen og Indieseksuell med fest i alle etasjer.

Festen fredag 22. juni starter tidlig, allerede klokka 17 i første etasje på Elsker, hvor dj Svinsesvanse svinger taktstaven og gir folket gode skeive klassikere. Senere på kvelden tar Blikks egen dj Deadswan over dansegulvet og byr på skitten queer techno ut i de små timer.

En etasje opp blir det DRAMAqueen med Bente Jørgens og Martine Hammervold-Austinat bak spakene fra klokka 23. DRAMAqueen serverer elektronika og hip hop, akkurat passe vindskeivt og livsbejaende som det må være på en kveld som dette.

I tredje etasje regjererer Indieseksuell fra kl. 23, tradisjonen tro. Nytt av året er at Indieseksuell får besøk av klubben Don’t Tell Your Mother (DTYM) med Lloyditron og Mister Morgan fra Bristol i England. I tillegg til Indieseksuells egne djs, spiller DTYMs djs indie-pop bangers, deilig disco og R’nB. Det loves glitter og frekke krumspring fra første etasje og opp til toppen av Elsker.

BLIKK + Oslo Pride + Elsker, fredag 22. juni, kl. 17-03.30, kr. 100, aldersgrense 20 år. Elsker, Kristian IVs gate 9.

Info: Oslo Pride åpningsfest