Sufjan Stevens. Foto: Andrea Morrison.
Sufjan Stevens. Foto: Andrea Morrison.

Sufjan Stevens feirer pride

Slipper pridelåtene «Love Yourself» og «With My Whole Heart» og gir inntektene til organisasjoner som hjelper skeive og hjemløse ungdommer i USA.

Publisert

Slipper pridelåtene «Love Yourself» og «With My Whole Heart» og gir inntektene til organisasjoner som hjelper skeive og hjemløse ungdommer i USA.

Sufjan Stevens starter like godt pride-sesongen med slipp av to nye kjærlighetslåter, «Love Yourself» og «With My Whole Heart» via Asthmatic Kitty.

Inntektene fra prosjektet går til hjelpetiltak for skeive og hjemløse ungdommer i USA, Ali Forney Center i Harlem, New York og Ruth Ellis Center i Detroit, Michigan.

Ali Forney Center i Harlem, som åpnet dørene i 2002, er det største hjelpetiltaket for hjemløse lhbtq-ungdommer i USA. Senteret hjelper og bistår rundt regnet 1 000 ungdommer hvert år, de fleste ungdommene er mellom 16 og 24 år. Senteret har tatt navnet til Ali Forney, som i en alder av 22 år ble drept for å være trans.

Sufjan Stevens siste album, «Planetarium», kom i 2017, men han har ikke ligget på latsiden av den grunn. Låta hans «Mystery of Love» ble brukt i filmen «Call Me by Your Name» og sikret Stevens bade en Grammy og Oscar-nominasjon.

Siden debuten «A Sun Came» i 1999 har multi-instrumentalisten fra Michigan levert en solid rekke prisvinnende album, temautgivelser og artistsamarbeid som har gjort ham til en indie-legende å regne. Nå er Sufjan Stevens endelig tilbake med splitter ny musikk, helt uten forvarsel.

Pridelåtene «Love Yourself» og «With My Whole Heart» kan streames på ulike musikktjenester og i tillegg slippes låtene på et begrenset opplag 7" vinyl 28. juni. Sufjan Stevens har også designet en pride t-skjorte som slippes juli. Mer info her: loveyourself-withmywholeheart.sufjan.com

https://www.musicglue.com/sufjanstevensmusic/

Powered by Labrador CMS