Tar avstand fra Eurovisionvinner

– Nå er det på tide å få humoren tilbake i Grand Prix, sier Thomas Anthun Nielsen og inviterer til Parodi Grand Prix-finale i Bergen.

Publisert

Lørdag 20. mai er det klart for finale i årets Parodi Grand Prix i Bergen. Men etter helgens Eurovision tar nå PGP-programleder Thomas Anthun Nielsen avstand fra den nybakte Eurovision-vinneren, og lover at Ole Bull Scene i Bergen skal stå på hodet kommende lørdag.

Etter en overbevisende oppvisning i Eurovision-finalen lørdag kveld, kunne portugisiske Salvador Sobral juble for seier. Da han skulle takke publikum, sa han blant annet at vi lever i en verden hvor «fast food-musikk» uten noe som helst innhold får dominere. Han sa at musikk handler om følelser og ikke skal være fyrverkeri.

Dette ser Thomas Anthun Nielsen som et angrep på hele grunnlaget til Parodi Grand Prix.

– Hvis sånne innslag som årets vinner og fjorårets vinner skal fortsette å vinne, da er det jo ikke noe å tulle med lenger. Nå er det på tide å få humoren tilbake i Grand Prix. Vi må lage litt sirkus – selvsagt skal det være fyrverkeri, sier Anthun Nielsen i en pressemelding.

Parodi Grand Prix arrangeres i år for trettende gang, og avholdes på Ole Bull Scene i Bergen lørdag 20. mai. Anthun Nielsen lover at det ikke blir trøtte greier.

– Hos oss skal vi ha både kenguruer, prester og bakeklare husmødre på scenen. Altså en salig blanding av pest og kolera. Dette skal bli gøy.

Anthun Nielsen vil stille både med paljettjakke og gorilla.

– I tillegg skal vi sørge for å tekste showet, slik at folk forstår hva som blir sagt, i motsetning til sendingen fra Kiev.

12 innslag fra Østlandet, Vestlandet og Midt-Norge har kommet til finalen. Etter showet gjøres Ole Bull Scene om til nattklubb, og det vil også være gratis inngang for de som ikke har vært på showet.

Det er fortsatt mulig å skaffe billetter til showet. Mer info her: Parodi Grand Prix Finale