Bow To Each Other. Foto: Stian Andersen.
Bow To Each Other. Foto: Stian Andersen.

Vinn billetter til Bow To Each Other

Bow To Each Other spiller på HvaSkjer i Oslo fredag 20. april.

Publisert

Bow To Each Other gir bort konsertbilletter. To vinnere kan ta med en venn på konsert på HvaSkjer i Oslo fredag 20. april.

Bow To Each Other er en norsk-kanadisk duo som består av Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs. De fikk mye oppmerksomhet for sitt debutalbum, «The Urge Drums», som ble produsert av Susanne Sundfør. Albumet fikk terningkast seks i Gaffa, og terningkast fem i aviser som Aftenposten, Klassekampen, VG og Dagbladet.

For sitt andre album, «My Heart Is A Target» (2015), kunne duoen i 2016 hente hjem en Spellemannpris i kategorien Årets Popgruppe. Samme år vant de Bendiksenprisen.

Bow To Each Other hadde også en finger med i låta som vant prisen Årets låt under P3 Gull i fjor, nemlig «Håper du har plass» av Cezinando.

I fjor hadde Bow To Each Other et to måneder langt kunstneropphold i Longyearbyen, og jobber for tiden med innspillinger av nye låter som er inspirert av dette oppholdet. Lydbildet i disse låtene beveger seg gradvis bort fra det pop-elektroniske landskapet og over i en mer symfonisk retning, et uttrykk de ønsker å overføre også til et nedstrippet oppsett.

Publikum fikk en smakebit av et nedstrippet lydbilde på EPen «Live at St. Edmund’s» (2017) hvor Bow To Each Other fremførte kjente låter i ny drakt, som for eksempel låta «Where Is Your Heart».

«Where Is Your Heart» er et oppgjør med fremmedfrykt og det faktum at vi lukker øynene for desperate mennesker på flukt. Tidligere har duoen også satt lhbtqi-kampen på agendaen med låta «Strobelight».

Vinn konsertbilletter!

Bow To Each Other gir bort konsertbilletter. To vinnere kan ta med en venn på konsert fredag 20. april. Send epost merket «Bow To Each Other» til [email protected]

Svarfrist: fredag 20 april kl. 15. Vinnere får beskjed på epost.

Bow To Each Other, fredag 20. april, kl. 20.30, kr. 200, aldersgrense 20 år, HvaSkjer, Vogts gate 64, Oslo

Info: Bow To Each Other på HvaSkjer