– På Operabaren på Café Amsterdam kan både profesjonelle og amatører bryte ut i store arier.

Sanger og produsent Thomas Anholt er i disse dager aktuell som produsent med bookingen av punkdragdronningen Sharon Needles som opptrer i Oslo fredag den 11. november. Hver torsdag opptrer Anholts egne showduo Voi Voi med Grand Prix-musikk på Cesar.

Anholt anbefaler operabaren på Café Amsterdam.
– Det er en superkul improvisasjonsgreie hvor både profesjonelle og amatører kan bryte ut i store arier. I tillegg er det helt gratis og en veldig fin sosial arena, sier Thomas Anholt til Blikk nett.

– Hvilken type opplevelser er du mest glad i?
– Jeg elsker dragshow og kabaret-aktige show. Jeg tenker at det finnes mange gratis showtilbud der ute som folk må få med seg. Jeg er også veldig glad i konserter og film, men bøker og lesing er jeg litt for rastløs for.

– Hva er skeiv kultur for deg?
– Jeg syns folk skal få dra på det de selv liker. For meg er det veldig gøy at folk kommer på konseptene til Voi Voi. I bunn og grunn tenker at jeg at skeiv kultur er kultur hvor alle er inkludert i alt. Personlig syns jeg det er viktig at folket skal få litt regnbueglitter over seg. Jeg setter veldig stor pris på at det med programmer som Skam har blitt mer naturlig å profilere skeive.

– Hva har vært din beste kulturopplevelse?
– Det må ha vært da jeg var på Michael Jackson-konsert da jeg var 13. Det var vanvittig bra. Bare å se en så stor entertainer som er profesjonell til fingerspissene… Jeg har også vært på en del musikaler på West End og Broadway i New York som har vært fantastiske.

– Og din verste?
– Alt av standup noensinne! For ikke å nevne det amerikanske presidentvalget. Det var virkelig reality på sitt verste. Nå må vi bare samle oss mer enn noen gang for å stå sammen i årene fremover.