Benjamin Silseth anbefaler britisk pop.

– For min del blir det mest konserter når jeg er ute på kulturlivet. Derfor anbefaler jeg Ed Sheeran som spiller på John Dee i Oslo fredag den 2. mars. Ed Sheeran lager en musikk som er helt vill. Han er utrolig begavet. Debutalbumet hans gikk rett inn på førsteplass i UK. Hitlåten «The A-Team» har snurret på spillelister. Hans musikk beveger meg veldig. Dette er kanskje en type konsert du gjerne drar på sammen med kjæresten eller en flørt, men uansett følge, er det en konsert du vil få med deg.

Benjamin Silseth har denne høsten vært med i programmet Trekant på NRK3. Siste episode av den mye omtalte serien, ble sent onsdag 21. desember. Silseth og de to andre ungdommene i programmet, har gjennom disse ukene utforsket forskjellige sider ved sex og samliv. På nyåret skal Benjamin Silseth lære seg helt andre kunstner.

– I helgene i januar skal det avholdes kurs i kreativ skriving i Trondheim. Dette kurset er noe jeg selv gleder meg veldig til, siden jeg liker å skrive. Jeg mener det er noe alle burde kunne til en viss grad. Hvis du har lyst til å gi et veldig personlig bursdags- eller julekort til noen, er det veldig handy å kunne skrive skikkelig. Så kom, kom på kurs.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Min siste kulturopplevelse var Lars Vaulars konsert i Trondheim. Der var det kjempegod stemning, utrolig kule folk, masse god musikk og mye dansing. Jeg hadde en av de bedre kveldene jeg har hatt på lenge.

– Hva har vært den beste kulturopplevelsen i det siste?

– Den beste kulturopplevelsen jeg har hatt hittil, må være da jeg var på Cirque de Soleil i Hollywood. Dette er en blanding av sirkuskunst og gateunderholdning. Jeg har aldri sett mennesker bøye og tøye seg i så mange retninger. Jeg har i hvert fall ikke sett noen som kan hoppe fem meter opp i luften, for så å lande på skuldrene til en annen. Dette er det morsomste og mest kreative jeg noensinne har sett.