Thomas Anholt, alias Tom Stereo, anbefaler konsert på Herr Nilsen og Roskildefestivalen.

– Jeg er veldig glad i små, intime klubber hvor de holder konserter og show, og jeg prøver å få med meg det meste på den fronten. Førstkommende tirsdag, 28. februar, spiller mine gode venn Arne Vatnøy på Herr Nilsen. Arne har lun og fin musikk, jeg har EP-en hans «Colour chalk» i bilen. Dette er popmusikk med sjel og kjempefine melodier. Jeg er sikker på at han kommer til å bli stor. For de som vil ha mer underholdning, er det dragshow på utestedet Elsker i Oslo med Queentastic denne helgen. De som ennå ikke har fått med seg de gutta der, bør gå å se det showet. Dette er 100 prosent fantastisk underholdning og «top of the top drag-artisteri»!

Thomas Anholt er kjent fra gruppa «Voi Voi» sammen med Elin Kristiansen og Eldri Bidenkap De har blant annet opptrådt under Skeive dager, på Stena Line og ulike festivaler. Thomas Anholt alias Tom Stereo var artisten bak Skeive dager-låta «Now or Never» fra 2008.«Voi Voi» har nå show på utestedet Brigthon Lounge i Oslo hver torsdag.

– Har du gjort noe gøy kulturelt i det siste?

– Jeg fikk æren av å være med på gaygalla 2012. Det var utrolig stort. Fantastisk show. Her var det noe for enhver smak. Både musikaler, popmusikk, teater og monologer. Dette var topp underholdning.

– Hva slags kultur syns du er undervurdert?

– Dans. Vi bor i en by med mange tilbud på den fronten. Både om man vil utøve dans selv eller se på dans på scenen.

– Hva har vært din beste kulturopplevelse?

– Her må jeg tenke meg om, men jeg sier Roskildefestivalen 2010. Robin var utrolig bra. Og jeg fikk med meg flere bra konserter som jeg ellers ikke hadde dratt på. De som ennå ikke har vært på denne festivalen, bør dra dit. Både på grunn av konsertene, lyden og stemningen. Helt fantastisk!