KUUK og Fagott på Træna

Den årlige Trænafestivalen i Nordland er i gang og Trænas eget husband KUUK er tilbake for å delta på enda en Prideparade.

Publisert

Den årlige Trænafestivalen i Nordland er i gang og Trænas eget husband KUUK er tilbake for å delta på enda en Prideparade, daglige dansebattles på Fishy fishy og selvfølgelig for å spille sin fjerde og hittil aller heftigste konsert for havfolket. Det blir allsang, dansing, moshing, crowdsurfing, flagging og roping som alltid, i tillegg til helt nye bangere og andre overraskelser.

For tredje år på rad arrangerer Træna Pride parade på Husøy i Træan. I år skal toget være like langt som øya er bred. I 2015 var den knappe 15 meter lang, men vokste seg til hele 300 meter i fjor sommer!

Når Oslo Fagottkor opptrer på Trænafestivalen er arrangørene sikre på de er med på paraden de også. Fagottkoret gjester Træna på sin Prideturné, tour de Fagott. De lover yppige partylåter, fete arrangementer, live-band, høye hæler, rulleskøyter, strutsefjær, glitter, stas, utallige hurtigskift og rause mengder musikalsk komikk.

Træna er en av landets minste kommuner med rundt 500 innbyggere. På Husøy hvor festivalen finner sted, bor det 400 mennesker. Også klubb med Seksuell står på årets plakat.

Mer info:

trena.net