Lynn Gunn har
fortalt i intervjuer at
hun er «interessert i
astrologi og livsstier og
rare energiting». Hun
har også fortalt at hun
har slitt med depresjon,
og at dette var en viktig
inspirasjon for mye av
sangskrivingen.
Lynn Gunn har fortalt i intervjuer at hun er «interessert i astrologi og livsstier og rare energiting». Hun har også fortalt at hun har slitt med depresjon, og at dette var en viktig inspirasjon for mye av sangskrivingen.

Gunn gønner på

«Jeg hadde aldri noen å se opp til», sier Lynn Gunn i bandet PVRIS.

Publisert

Lyndsey Gerd Gunnulfsen med scenenavnet Lynn Gunn (26), er vokalist og hjernen bak det amerikanske bandet PVRIS. Hun er en av de mest synlige kvinnene på den alternative rockscenen og en profilert lhbt+stemme. Nå er PVRIS ute med sitt tredje album. «Use Me» etter «White Noise» (2013) og «All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell» (2017).

«White Noise» ble skrevet og inspirert av kjærlighetssorgen etter hennes første forhold til en kvinne, mens «AWKOHAWNOH» handler om hennes kamp mot psykiske lidelser så vel som seksualitet og hjertesorg.

Albumet «Use Me» (2020) viser at artisten nå omsider tar sin rettmessige plass. I et intervju med magasinet Rolling Stone fortalte Lynn Gunn at hun kom ut som 18-åring, etter å ha lagt et brev under hodeputa til mora før hun dro på turné. Siden har hun gønnet på og satt spor etter seg i musikkverden.

«Jeg vil først og fremst være kjent som artist og som en kreativ sjel foran alt annet. Seksualiteten min er det siste punktet på sjekklista», sier hun i et intervju med magasinet Playboy.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Powered by Labrador CMS