I BLIKK nummer 4, 2017 kan du lese disse sakene:

STORT TEMANUMMER OM KROPP & SKJØNNHET:
Les Blikks dokumentar om skeives forhold kropp, skjønnhet og helse med blant annet disse sakene:

• THOMAS TESTER GRENSER: Selv om Thomas Sundeen har lagt fitness på hylla, trener han fortsatt fire–fem ganger i uka. Og han har brukt Botox i ei årrekke.

Thomas Sundeen. Foto: Ihne Pedersen.

• BOTOX BABY!: Hilde Lise Berglund startet med botox for elleve år siden. Martine Hammervold-Austinat fikk sin første behandling for sju år siden.

• KILOVIS MED KOS: I bamsemiljøet pleies helsa med bowling og plenty med klem og kos. Mens noen svir av bamsefettet i treningsstudio, tar andre slankeoperasjon.

Bowling med Bamseklubben. Foto: Betzy A. K. Thangstad.

• YOGA PÅ SKEIVA: Flere skeive kjenner seg ikke igjen i yogafilosofien om den maskuline og den feminine kraften Shiva og Shakti. Men på Queer yoga slipper du å tenke kropp og kjønn.

Queer Yoga. Foto: Betzy A. K. Thangstad.

• SKEIVE SYMPTOMER: Irritabel tarm eller forstoppelse kan ofte skyldes minoritetsstress, mener terapeuten Andy Fritsch.

LES OGSÅ:
GLAM I VALHALL:
På Det Norske Teatret sprader norrøne guder for tida rundt som kjønnsoverskridende glamrockere. Det har homofile Alexander Djurkov Hotter mye av æren for.

EDDA på Det Norske Teatret. Foto: Lesley Leslie-Spinks.

KØBENHAVN I PÅSKEN: Vil du rømme fra både hjemme- og hyttepåske, er urbane Københavns skeive uteliv høyt oppe på lista over morsomme alternativer.

OL-HISTORIENS FØRSTE HOMO: Tyske Otto Peltzer er den moderne OL-historiens første homofile deltaker. «Der Homo» havnet i konsentrasjonsleir med den rosa trekanten på brystet.

ANALSKOLEN: Har alle menn som har sex med menn analsex? Absolutt ikke. Men få ting er så myteomspunnet, stigmatisert og tiet i hjel som rumpas gleder.

Foto: Reidar Engesbak.

KLIKK HER: BLI ABONNENT!