Mangfoldige Jafnadhr

Skeiv Ungdoms sommerleir har åpnet for påmelding.

Publisert

Skeiv Ungdom kan endelig annonsere at påmeldingen til årets sommerleir Jafnadhr er åpen.

Årets Jafnadhr går av stabelen på Skjeberg folkehøyskole i Østfold fra 9. til 15. juli og som vanlig byr sommerleieren på et hav av tilbud, fra gode opplevelser, dragshow, volleyballturnering til hjemmelagde smoothies, foredrag, workshops og mye mer.

– En mer mangfoldig gjeng skal du lete lenge etter. På Jafnadhr er det plass og rom for alle ungdommer opp til 30 år, sier leder i leirutvalget, Thea Erbe Thomassen.

Skeiv Ungdom vil ha deg med om du er skeiv, hetero, homo, lesbisk, trans, bifil, interkjønn, aseksuell, genderqueer eller BDSMer. Du trenger heller ikke være medlem av Skeiv Ungdom. Sommerleiren er rusfri.

Helse og kultur

Årets satsningsområder er helse og kultur, noe som kommer til å gjenspeiles både i programmet og leiren forøvrig. På helsefeltet vil Skeiv Ungdom fokusere på både fysisk og psykisk helse hos unge skeive.

På kulturfronten kommer Jafnadhr til å strebe etter et mangfoldig underholdningstilbud og Skeiv Ungdom vil tilby plattformer hvor deltagere, som måtte ønske det, kan uttrykke seg.

– Jafnadhr har god tradisjon for dette gjennom mange år hvor alt fra drag, danseband, moderne dans, monologer, teater og mye mer har fått plass på våre scener. Vi ønsker å fortsette å utvide dette mangfoldet, sier Thea Erbe Thomassen.

Programmet slippes i løpet av våren på Jafnadhrs Facebookside og ifølge lederen i leirutvalget er det er bare å glede seg, enten du liker slappe dager eller full trøkk.

– Jafnadhr har noe for alle, fra de som ønsker en rolig ferieuke til de som ønsker en uke fylt med aktiviteter hvor alt er frivillig å delta på, sier leder i leirutvalget, Thea Erbe Thomassen.

Mer info om sommerleiren her: Jafnadhr på Facebook

Meld deg på Jafnadhr her: skeivungdom.no