Fra Skeiv Fadderdag 2016. Foto: Petter Ruud-Johansen/FRI OA
Fra Skeiv Fadderdag 2016. Foto: Petter Ruud-Johansen/FRI OA

Mingling for skeive studenter

Skeivt studentforum arrangerer «Skeiv fadderdag» i samarbeid med FRI Oslo og Akershus.

Publisert

Lørdag den 26. august arrangeres «Skeiv fadderdag» for andre gang i FRIs lokaler i Tollbugata i Oslo. Fjorårets fadderdag var en så stor suksess at det nå igjen er klart for skeiv studentmingling, forteller Ina Viet Ha Vangen, PR-ansvarlig i Skeivt studentforum.

– Målet med den skeive fadderdagen er å gi skeive studenter og andre ferske studenter en god start som student i hovedstaden. Men bare så det er sagt, du behøver verken å være skeiv eller student for å møte opp, sier Ina Viet Ha Vangen til Blikk nett.

Ina Viet Ha Vangen. Foto: Privat.
Ina Viet Ha Vangen. Foto: Privat.

Fortsetter suksessen

I fjor møtte 50 personer opp til det nystartede arrangementet og tilbakemeldingene var veldig positive. Nå håper Viet Ha Vangen at de kan gjenta suksessen.

– Dagen er delt inn i to. Den første delen av dagen møtes vi hos FRI og blir kjent med hverandre. Det gjør vi ved å spise god mat, snacks og snakke med hverandre. Du kommer selvfølgelig ikke utenom bli-kjent-lekene, sier hun og presiserer at den første delen av programmet er alkoholfri.

På slutten av dagen samles de som måtte ønske det på ny for å ta en bar-til-bar-runde på skeive utesteder, og aldersgrensen for å være med på dette er 20 år, opplyser hun.

Lover bra stemning

Ina Viet Ha Vangen har selv vært aktiv i Skeivt studentforum i fem år og gleder seg til å bli kjent med nye ansikter på fadderdagen.

– Vi var mange i fjor og jeg forventer å møte mange spennende mennesker i år også. Det blir en slags kickstart på den sosiale delen av den nye studenttilværelsen for de som møter opp, en dag hvor det legges til rette for at folk kan bli kjent med hverandre og ikke minst byen, sier hun.

– Jeg elsker å bli kjent med nye folk, og jeg lover masse bra stemning og glitter! Nevnte jeg glitter?

Påmelding: Skeiv fadderdag på Facebook