Oslo kulturnatt

Oslo fagottkor i Nasjonalmuseet

I anledning Oslo kulturnatt 13. september inviterer Nasjonalmuseet til gratis konsert med Oslo fagottkor.

Oslo fagottkor på Trænafestivalen.
Publisert

Fredag 13. september arrangeres Oslo kulturnatt, og i Nasjonalmuseet kan du få med deg konserter, foredrag, kreative aktiviteter og omvisninger i utstillingene. Alt er gratis.

Det blir regelrett foredragskavalkade i Auditoriet, med temaer som Mark Rothko, Yayoi Kusama og Harriet Backer og Kitty Kiellands vennskap.

Mens Oslo fagottkor inviterer publikum inn i Storsalen. Koret, under ledelse av Therese Kinzler Eriksen, feirer i år 20-årsjubileum og fortsetter å bygge videre på sin merkevare; Humor, inderlighet og musikalsk kvalitet. Det blir også urfremføring av celloverk inspirert av Anna-Eva Bergman, og i Salongen byr DJ Nefertiti på heftige rytmer.

I verkstedene kan du prøve deg i et portrettmesterskap, eller bli med på tegneøkt blant gipsskulturer. Og hva med en innføring i palestinsk tradisjonelt broderi?

I Søylerommet har utstilling med Yayoi Kusama åpnet, og i samlingspresentasjonen gir omvisere deg nye perspektiv på kunsten.

Oslo kulturnatt er Norges største endagsfestival. Nasjonalmuseet har gratis inngang for alle mellom kl. 17 og 22. Møt opp i god tid da det ikke vil være mulig å forhåndsbooke billetter. Info: Nasjonalmuseet.

 

 

Powered by Labrador CMS