Odd Thomassen er valgt som ny leder av Skeiv Ungdom

– Vi skal sammen fortelle politikerne, helsevesenet, undervisningsinstitusjonene og resten av Norge hva unge skeive trenger, sa nyvalgt Skeiv Ungdom-leder Odd Thomassen i det han lukket Skeiv Ungdoms landsmøte i dag.

Publisert

– Vi skal sammen fortelle politikerne, helsevesenet, undervisningsinstitusjonene og resten av Norge hva unge skeive trenger, sa nyvalgt Skeiv Ungdom-leder Odd Thomassen i det han lukket Skeiv Ungdoms landsmøte i dag.

Landsmøtet til Skeiv Ungdom ble avholdt på Ellingsrud skole i helgen, og i dag ble Odd Thomassen valgt som ny leder for Skeiv Ungdom. Med seg har han et nyvalgt sentralstyre, og han gleder seg til å ta fatt på vervet 28.mai.

Avtroppende leder Marthe Øvrum, har bare gode ord å si om arvtakeren:

Avtroppende leder Marthe Øvrum og påtroppende leder Odd Thomassen . Foto: Skeiv Ungdom.

– Man skal lete lenge etter et bedre organisasjonsmenneske enn Odd. Han har en enorm arbeidskapasitet, et stort engasjement for både lokallag og skeiv politikk, og er en skikkelig fin fyr. Odd har gjort en fantastisk jobb som organisatorisk nestleder i Skeiv Ungdom de siste to årene, og jeg er sikker på at landsmøtet i dag har tatt et svært godt valg.

Selv er Odd opptatt av at Skeiv Ungdom har mye viktig og spennende arbeid foran seg i året som kommer.

– Jeg gleder meg til at vi skal rette et økt fokus på seksuell helse det neste året, og at vi skal fortsette arbeidet for en god og inkluderende seksualitetsundervisning. Og kampen for et tredje juridisk kjønnsalternativ fortsetter!”.

Odd har bred erfaring fra Skeiv Ungdom. I tillegg til å ha sittet i sentralstyret i tre år, hvorav to år som organisatorisk nestleder, har han blant annet vært med på å arrangere sommerleiren Jafnadhr og han har vært leder for Skeiv Ungdom Sør. Og nettopp lokallagene er noe av det han vil fokusere på som leder av Skeiv Ungdom.

– Lokallagene er hjertet av Skeiv Ungdom. Det er der vi møter medlemmene våre, og bidrar til at unge skeive har trygge arenaer hvor man kan være seg selv. Jeg er skikkelig stolt over at Skeiv Ungdom har fått tre nye lokallag i året som har gått, og vil jobbe for at våre lokallag skal få god oppfølging. Særlig vil jeg jobbe for å få Skeiv Ungdom ut i distriktene, for der trengs vi!

Det nyvalgte sentralstyret i Skeiv Ungdom er:

Leder: Kristoffer Odd Thomassen (23 år)

Politisk nestleder: Robin Leander Wullum (20 år)

Organisatorisk nestleder: Felix Lillejord Fotland (23 år)

Økonomiansvarlig: Theo-Alyxander Fagerheim Riise (17 år)

Sentralstyremedlem: Ask Aleksi Berglund (22 år)

Sentralstyremedlem: Bene Aleksandra Løvgren (18 år)

Sentralstyremedlem: Kristina Andrássy Berger (28 år)

1.vara: Emma Stefanussen (18 år)

2.vara: Stellan Hjerpset-Østlie (17 år)

3.vara: Amir Hashani (28 år)

4.vara: Luca Ovedie Amundsen (20 år)

Powered by Labrador CMS