Husker du Madonnas film Truth or Dare: In Bed with Madonna? Oslo/Fusion viser dokumentaren Strike a Pose om danserne hennes.

Program tirsdag 6. september
Kl. 17: Arianna
Arianna ble født tre ganger: en gang som gutt; tre år senere som jente; og til slutt, som ingen av delene, eller kanskje begge deler?

Kl. 18: Porny & Corny kortfilmprogram
Brazil Carneval
”The penis can take part in poetry,” er Antonio Da Silvas slagord. Hans siste kortfilm er en suggerende, erotisk hyllest til den mannlige kroppen, og til Brasils årlige karneval.

Wife, Interrupted
I et hysterisk animert univers gjør en eldre dame alt hun kan for å vinne mannens oppmerksomhet tilbake. Det fins nesten ikke grenser for hva kroppen kan brukes til. Men trenger hun egentlig en mann i det hele tatt?

Pink Shiver
I Joanna Rytels claymation-univers er det å være gravid verdens kjedeligste greie. Hva finner man egentlig på når man er høygravid? Moms on Fire viser en humoristisk og drøy vri på graviditet og familieliv. Æsj!

Imperial Tranzam
Når alt mannen din gjør er å mekke bil, er det vel egentlig ikke så rart hvis du blir litt fascinert av fartsmonsteret du også? Crash (1996) møter John Waters møter Xavier Dolan i denne leken av en film. Motorolje blir aldri det samme igjen!

Kl. 19: Stud Life & Director Q&A
Campbell er en prisvinnende filmskaper som står bak den skeive romantiske komedien Stud Life (2012) som ble belønnet med ”Screen Nations Independence Spirit Award” i 2013, og ”Best Black LGBT Film” under Hotter Than July Film Festival samme året.

Kl. 20: Strike a Pose
Husker du Madonnas intime og banebrytende film Truth or Dare: In Bed with Madonna? Dette er historien bak filmen og hvordan det har gått med alle aktørene i etterkant. Det blir Q&A med danseren Kevin Stea, som har jobbet som danser og koreograf for en rekke kjente artister som Madonna, Lady Gaga og Michael Jackson.

Kl. 21.15: Women Who Kill
Morgan og Jean er eks-kjærester, men bor og jobber sammen likevel. De har begge en fascinasjon for kvinnelige mordere, noe som også er temaet for podcasten de lager. En dag møter Morgan den mystiske Simone, og det oppstår spenninger på flere nivåer.

Kl. 22: Kiki
En av de store klassikerne i skeiv filmhistorie er Paris is Burning fra 1991. Kiki kan sees på som en slags 2016-versjon av denne filmen; hvordan går det med det skeive afroamerikanske og latinamerikanske miljøet i New York om dagen? Hvilke saker kjemper de for? Hvordan samles de?

Se også utstilling med fotokunstner Florian Hetz hver dag under festivalen.

Alle filmene vises på Cinemateket, Filmens Hus, Dronningens gate 16, Oslo
Mer info: oslofusion.no