Oslos skeive utelivsgerilja

Det er fredag 1. juli og man har knapt våknet etter Oslo Pride, men klokka nærmer seg 22, og det er på tide å slå seg sammen med andre skeive og ta over et streit utested. Bli med Blikk og Oslo Guerrilla Gay Bar på tokt.

Publisert Sist oppdatert

Fredag 1. juli vendte Oslo Guerrilla Gay Bar nesen vestover mot Solli plass og utestedet Skaugum i Solligata 2. På slaget kl. 22 startet invasjonen og i løpet av natta strømmet det på med skeive og festglade geriljamedlemmer, som alle hadde fått informasjon om toktet via gruppas Facebook-side.

Stemningen var god, og Skaugum tok imot gjestene med åpne armer. Kveldens dj sørget for at dansegulvet var fullt, og på menyen sto klassikere som Sylvesters «You Make Me Feel (Mighty Real)» og Kim Wildes «Keep Me Hanging On», samt solide doser italo disco og klassisk disco.

UTVIDER DEN SKEIVE HORISONTEN

Dagen derpå møter Blikk to av gruppas grunnleggere for å grave litt i historien rundt Oslo Guerrilla Gay Bar. Gruppa ble opprettet 8. mai i år av Luke Schtele, Jan-Mikael Modig og Ole-Marius Walbækken, tre homser med et klart mål: ta skeive ut av de faste og trygge utestedene og inn på nye klubber og omgivelser. Så langt har det gått som smurt, og Jan-Mikael Modig og Ole-Marius Walbækken i Oslo Gay Guerrilla Bar kan fortelle Blikk at de allerede er på jakt etter nye steder som skal invaderes i løpet av året.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS