Er du artisten som leverer årets Oslo Pride-låt?

Oslo Pride leter etter artisten som kan servere en oppløftende, leken og fengende låt til årets digitale Oslo Pride. Er det deg?

Publisert

«For mange er det å føle seg som en del av noe større selve definisjonen på Oslo Pride og den skeive bevegelsen. Nå som Oslo Pride blir digital og årets markering blir feiret hjemme ser vi etter en Oslo Pride-låt som kan samle og forene de av oss som bryter normene for kjønn og seksualitet,» skriver Oslo Pride i en pressemelding.

Oslo Pride gjennomføres ikke som fysisk festival i år. Til gjengjeld skal Oslo Pride sørge for en fantastisk digital feiring med alternative markeringer. I år vil Oslo Pride ta form i strømming av konserter, foredrag og debatter som viser bredden i bevegelsen og mangfoldet i samfunnet.

«Vi gleder oss også til å invitere til en digital parade med fargerikt innhold og topp stemning,» skriver Oslo Pride i pressemeldingen og melder samtidig at årets program slippes 11. mai.

Ikke nøl!

I 2007 ble «Drop Dead Gorgeous» av Queentastic kåret til tidenes aller første Oslo Pride-låt. Siden har pridelåtene kommet som perpler på en snor, som «Werk Like Beyoncé» av Espen Andreas Haugland i 2016, «You’re the One» av Kim Wigaard i 2019, og mange flere.

Oslo Pride-låta 2020 skal være oppløftende og leken med fengende melodilinjer.

Oslo Pride

Ruger du på en låt som bør bli «årets Oslo Pride-låt»? Da kan du send inn en demo, et hjemmeopptak eller ferdig produsert låt. Det er kort frist, så ikke nøl.
- Det å ha Oslo Pride-låta byr på medieoppmerksomhet og tilgang til et fantastisk Pride-publikum, som er klare for å danse til akkurat din låt under Digital Pride, sier Majken, fagsjef Event og Booking

Vinneren av Årets Oslo Pride-låt premieres og får mulighet til å fremføre låta under årets festival.

«Oslo Pride-låta 2020 skal være oppløftende og leken med fengende melodilinjer. En god tekst er likeså viktig, og vi ser etter at den er fengende og lett å synge med på. Det er ikke et krav at låta er skrevet spesifikt for Pride, men den må stå i stil med årets feiring,» heter det i pressemeldingen fra Oslo Pride.

Alle bidrag blir vurdert av en jury som velger ut tre låter publikum kan stemme på. Disse offentliggjøres på Oslo Prides offisielle Facebook-side 24. mai, hvor publikum så får mulighet til å stemme frem Oslo Pride-låta 2020. Vinneren kåres 1. juni.

Info: Årets Oslo Pride-låt

Tidligere Oslo Pride-låter

2007 - Queentastic «Drop Dead Gorgeous»

2008 - Tom Stereo med «Now or Never»

2010 – Appearance «Wonderland»

2011/2012 - Petter Andrésen «It Gets Better»

2013 - Bjørn Olav Edvardsen «Mountains»

2014 - Hector Lopez «Love» (offisiell låt for Europride 2014 i Oslo)

2015 - Tooji «Father»

2016 - Espen Andreas Haugland «Werk Like Beyoncé»

2017 - Sam & Sky «Skammens Diskotek»

2018 - Tom Hugo «Family»

2019 - Kim Wigaard «You’re The One»

Powered by Labrador CMS