Monica Aasen. Foto: Eline Kjøl Berg.
Monica Aasen. Foto: Eline Kjøl Berg.

Oslo Pride ansetter Monica Aasen som daglig leder

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidet.

Publisert Sist oppdatert

Monica Aasen er ansatt som daglig leder i Oslo Pride og skal tilrettelegge for frivilligheten og sikre en stabil driftsorganisasjon.

– Vi er veldig stolte av det vi har fått til de siste årene. Over tid har vi klart å skape så trygge og stabile rammer for festivalen at vi nå har mulighet til å få en ansatt administrasjon, sier styreleder i Oslo Pride, Lars Arnesen.

Bred kompetanse
Monica Aasen jobber som produsent i Eventselskapet og har bred erfaring som produsent og prosjektleder innen film, tv, festival og kulturbransjen.

Hun har jobbet med flere prosjekter for Helseutvalget, Skeiv Kunnskap, Rosa Kompetanse og Skeiv Ungdom.
– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidet, og er ydmyk overfor de som gikk foran oss og skapte rom for at Oslo Pride har blitt en av de største begivenhetene i Oslo. Oslo Pride drives frem av en helt fantastisk gjeng, som jeg ser opp til og ser fram til å jobbe tett med. Jeg er stolt av å være en del av en bevegelse som kjemper for retten til å være seg selv og bestemme over egen kropp, og jeg er mer enn klar for å fortsette kampen som vi med sikkerhet kan si at ikke er over, sier Aasen.

Oslo Pride styreleder er glad for at Monica Aasen nå er med på laget.
– Hun er en daglig leder med et brennende engasjement for at alle skal kunne være seg selv. Hun er idealistisk og vil sette frivilligheten først, samtidig som hun står for et sett med verdier som sammenfaller med Oslo Prides samfunnsoppdrag, sier Arnesen.

Administrasjonen til Oslo Pride vil med ny daglig leder på plass telle fire faste stillinger, daglig leder og festivalsekretær på fulltid, samt frivilligsjef og partneransvarlig på deltid. I tillegg er det fire prosjektstillinger i perioden som leder opp mot festivalen, som i 2020 går av stabelen 19. til 29. juni.

Powered by Labrador CMS