Oslo Queer i dag

Publisert

På Oslo Queer Festival i dag lærer du om analsex, lager sexleketøy, diskuterer, ser film, kunst og konserter.

Femmes unite

Et møte og en diskusjon om femme-aktuelle saker, femme synlighet, forskjellige kjønnsutrykk i queermiljøet og clothes swap. Kl 14, Himmelrommet, Hausmania.

Sexy sykkelslanger

Er du kreativ? Kanskje du har lyst å sprite opp sexlivet? Da er Harness workshop stedet for deg. Her kan du boltre deg i sykkelslanger som med litt bearbeidelser resirklueres til harness, perfekt til å feste en dildo på. Oslo Queer Festival står for materiale og utstyr, men ta gjerne med det du har. Alle monner drar som det heter. Kl 14, Studio Hausmania.

Bend it med Oslo Queer

Gikk du glipp av Gender Bender workshop på Pride House i sommer? I så fall bør du kjenne din besøkelsestid. Ny sjanse på Oslo Queer Festival til å bøye kjønn i alle himmelretninger og leke med identiteter. Oslo Queer står for klær, tilbehør og make up. Men det er også fullt mulig, og ønskelig, at deltakerne tar med seg det de har. Fin anledning til å bytte, låne og leke. Kl 16, Himmelrommet.

Fuckshop

Helseutvalget for bedre homohelse kommer for å holde workshop om analsex.Fuckshop er for deg som liker analsex eller er nysgjerrig på rumpens anatomi. Kl 16, Studio Hausmania.

Åpen mikrofon

Har du en drøm om å dele dine indre queertanker og ideer? Da er det bare å gripe mikrofonen. Hva dette blir er opp til publikum. Alt fra musikk, opplesing og poesi til performance og drama. Du bestemmer. Tematikken svever naturligvis i et queerperspektiv. Mikrofonen er åpen og tilgjengelig fra kl 20. Publikum har også mulighet til å gripe mikrofonen underveis, men alt skjer under overoppsyn av verten Tiwaz. Har du en ide og ønsker å lufte den med Oslo Queer Festival på forhånd? Da gjør du det på Hausmania.

Show og fest

Til årets festival kommer det en spesiallaget performance fra Sverige. Kl 21.30 kan du se og oppleve «My Girl Under The Cherry Moon». Siden blir det en rekke konserter, med Koyote (N), Blackout Boys (N), Malin (N) og La Roulette (D). Natta avsluttes med techno og electro. Fra Sverige kommer Guattari y Deleuze for å servere en dj performance, mens dj Deadswan disker opp med sleazy electro.

Kunst og film

Det er en rekke utstillinger under årets festival og i tillegg et bredt utvalg queerfilm. Filmene vises i Flerbrukshallen og på programmet står både kortfilm, dokumentar og videokunst.

Fullstendig program og info finner du her:osloqueerfestival.blogspot.com

Oslo Queer Festival, Hausmania, Hausmannsgate 34.