Ellen har sitt eget talkshow på TV3 og Jostein Pedersen presenterer de første ni låtene som konkurrerer om en plass i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Marilyn Monroe henger med transer i filmen «Noen har det hett», men størst forventning er det kanskje knyttet til siste episode av Borettslaget. Denne uka får vi vite hvem som Yngve Freiholts kjæreste! Les mer i ukas skeive tv-guide. TIRSDAG 18. APRIL
9.30, TV3
Ellen DeGeneres Show (2:100)
Amerikansk talkshow. Skuespilleren Ray Romano, fra komiserien «Alle elsker Raymond», og sangeren Alicia Keys kommer på besøk.

19.55, NRK1
En Noman i Pakistan (5:7)
I kveldens program står det eksotiske Pakistan i sentrum. Noman oppsøker rodeo og den eldgamle idretten kabaddi, og han besøker et verksted hvor bussene blir pyntet i alle regnbuens farger. Kvelden avsluttes med en meget spesiell konsert-seanse hvor publikum gjerne går inn i transe.

21.50, TV2
Frustrerte fruer (16:24)
Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I kveld legger Susan seg under kniven, og det går mot full krig mellom Bree og sønnen Andrew.

ONSDAG 19. APRIL
9.30, TV3
Ellen DeGeneres Show (3:100)
Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av Debra Messing og Hilary Duff.

TORSDAG 20. APRIL
9.30, TV3
Ellen DeGeneres Show (4:100)
Amerikansk talkshow. Ellen gjestes av stjernene fra suksess-serien «Orange County»

20.05, NRK2
Adresse Athen
Jostein Pedersen og hans nordiske kolleger har gått grundig gjennom semifinale-bidragene som konkurrerer om plass i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen lørdag 20. mai. I kveld presenteres de ni første låtene. Programleder er Christer Björkman. Nordisk samproduksjon.

FREDAG 21. APRIL
9.30, TV3
Ellen DeGeneres Show (5:100)
Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av komikeren Jeff Foxworthy og hip-hop-artisten Kanye West.

22.00, Canal +
Queer as Folk: Episode 4
Den amerikanske versjonen av BBCs populære 90-tallsserie er i full gang. Handlingen er lagt til Pittsburgh

23.15, NRK1
Absolutt fabelaktig: spesial
En absolutt politisk ukorrekt britisk komedie med Jennifer Saunders og Joanna Lumley i de absolutte hovedroller som deilige, dekadente Edina og Patsy. Eddy vil ominnrede kjøkkenet og og søker råd hos en designervenn, men til tross for mange gode forslag klarer hun ikke å bestemme seg.

LØRDAG 22. APRIL
13.00, NRK1
Rufus Wainwright
Artisten og låtskriveren Rufus Wainwright er en stor beundrer av Judy Garland, Burt Bacharach og operaene til Verdi. Stjerner som Elton John, Keane og Scissor Sisters nærer tilsvarende følelser for musikken til Rufus. Vi byr på en britisk dokumentar om hans liv og karriere så langt. I tillegg presenteres utdrag fra en konsert på Fillmore i San Francisco hvor han fremfører låter fra det kritikerroste albumet «Want One».

16.00, TVNorge
Will & Grace
Amerikansk komiserie.
I dag: An Old-Fashioned Piano Party

20.55, NRK1
Borettslaget
Så var det over for denne gang. Og i kveld står en rekke overraskelser i kø. Blant annet så får vi vite hvem er som Yngve Freiholts kjæreste!

23.40, NRK1
Nattkino: Noen har det hett
Amerikansk komedie fra 1959. To arbeidsløse musikere blir vitne til et gangsteroppgjør. For å komme seg unna gangsterne kler de seg ut som kvinner og får jobb i et kvinnelig jazz-orkester. Dermed begynner forviklingene … Med Jack Lemmon, Tony Curtis, Marilyn Monroe og Joe E. Brown. Regi: Billy Wilder. Org. tittel: «Some Like It Hot»

00.00, SVT2
Six feet under (12:12)
Amerikansk dramaserie om en familie som driver et begravelsesbyrå.

SØNDAG 23. APRIL
12.05, SVT1
Queen – A night at the opera
Britisk rockumentar fra 2005.
I november 2005 var det 30 år siden den verdensberømte rockegruppen Queen ga ut albumet «A Night at the Opera». Her får seerne følge innspillingen av platen, høre uutgitte låter og intervjuer med idolet og frontpersonen Freddie Mercury.

22.45, TVNorge
Will & Grace : «Will & Grace år 6»
Will trekker seg fra den årlige Adler designjulefesten og tilbringer i stedet natten med å vente i kø for billetter til en spesiell konsert med sitt idol Barry Manilow. Men hans svake blære tvinger ham til å ta en rask avhopper, og han ber Grace holde av plassen hans i køen. Men etter at Will irettesetter en overvektig mann i toalettkøen, ser hans sjanser for å treffe sitt idol heller dårlige ut..