Torsdag 10.februar

 • 09.20, TV3
  Celebert selskap
  Celebert selskap hos interiørekspert Halvor Bakke. Halvor hevder at han er en elendig kokk og har gruet seg hele uka etter å ha smakt på de andres lekkerbiskener. Interiøret har han imidlertid dreisen på, og gjestene mener at soverommet hans er en suite, med walk-in-closet. Har egentlig Halvor skittentøy? Halvors matlaging er en relativt nervøs affære, men maten blir helt brukbar. Desserten er barnslig og god, men rent praktisk veldig vanskelig å få i seg. Etter fire kvelder med godt selskap er det tid for å kåre en vinner. Reprise.
 • 12.00, TV3
  Homsepatruljen USA
  Fem homofile trendsettere har satt seg som mål å forvandle grå og kjedelige menn til dannede moteløver med både stil, smak og klasse.
 • 12.20, TV2
  Ellen DeGeneres Show
  Kjendisintervjuer, musikkinnslag, og ekstraordinære historier fra vanlige mennesker med Ellen DeGeneres i programlederstolen og mange komiske innslag underveis.
 • 17.00, NRK2
  Jonas Gardell: Om Jesus
  Den homofile kjendisen Jonas Gardell forteller om sin bok «Om Jesus». Med utgangspunkt i sin egen religiøsitet presenterer svensken et friskt, nytt bilde av Jesus – først og fremst som menneske og som historisk person, men også som guddommelig skikkelse.
 • 19.00, TV2
  Happy Day
  Kjendis-stylisten Jan Thomas gir nyttige stylingtips og forbedrer utseendet og stilen til norske kvinner og menn.
 • 19.30, TV3
  3 Bryllup
  Tre bruder konkurrerer om hvem som har det beste bryllupet. Alt fra utvelgelse av brudekjole, bryllupskake, gjester, vielsessted, fotograf og festlokale til utforming av invitasjoner og gaveliste – og selvfølgelig selve bryllupet må være nøye planlagt for at den store dagen skal bli perfekt. De blir invitert i hverandres bryllup, der de gir hverandre poeng i ulike kategorier. Terje Schrøder fra Great Garlic Girls er en av brudene som kjemper om å vinne en fantastisk bryllupsreise. . De tre konkurrentene får for første gang se klipp fra sine egne bryllup, og ikke minst dommen fra de to andre brudene. Den bruden som har fått flest poeng vinner en fantastisk bryllupsreise.
 • 22.35, TV2
  En moderne familie
  Den Golden globe-nominerte komiserien handler om tre ganske forskjellige familier som lar seg følges av et tv-team. Kjæresteparet Mitchell og Cameron har akkurat fått hjem sin adoptivdatter Lily fra Vietnam og går gjennom himmel og helvete i sine forsøk på å håndtere den nye forelderrollen.