Søndag 31.oktober

 • 10.15, FEM
  Med sin perfekte holdning, stivede dresser og umiskjennelige grå hårmanke, er Tim Gunn ikke bare alle moteinteressertes favoritt. Han er også «sølvreven» som får homofile menn til å dåne og kvinner til å ønske de kunne være bare halvparten så sofistikerte som ham. Reprise fra lørdag.
  Tim Gunn’s guide to style
 • 15.20, NRK1
  Koht på jobben
  Christine Koht reiser Norge rundt og møter folk på arbeidsplassen for å finne alt vi gjør, og alt vi ikke gjør, på jobben.
 • 15.50, NRK1
  De ukjente
  Hvem er de ukjente? Hvilke egenskaper har de, og hva blir konsekvensene hvis feil person velges til å utføre oppgaver vedkommende ikke er i stand til å løse? Kveldens lag er Helén Vikstvedt og Solveig Kloppen som skal kjempe mot Petter Schjerven og «rikslesba» Linda Eide. Reprise fra lørdag.
 • 16.45, FEM
  Pretty Little Liars
  Ett år etter at Alison forsvinner begynner hennes tre bestevenninner å få beskjeder fra «A» som på truende vis forteller ting bare Alison kan vite. Idrettsjenta Emily er en av dem, hun har tidligere hatt et forhold til Alison, og trekkes nå mot den nye naboen Maya som nylig har flyttet inn i Alisons tidligere hjem på den andre siden av gaten.
 • 18.15, FEM
  Modell på 1 dag
  På hver sin kant av byen er Jan Thomas Mørch Husby og Ingeborg Heldal ute på oppdrag for Max Factor; i løpet av åtte timer må de blant helt vanlige mennesker finne, style og fotografere hver sin modellkandidat som kan bli kosmetikkgigantens neste ansikt til make-uplinjen Max Colour Effect.
 • 02.15, TV2
  Anna Pihl
  Anna Pihl bekjemper kriminalitet i et av Københavns farligste politidistrikt. Hun deler leilighet med bestevennen og homsen Jan.
 • 02.40, TV 2 Zebra
  Frustrerte fruer
  Reprise på sesong 5.