Teater

I Sommerteaterets «Trollmannen fra Oz» er alt skeivt

Sommerteateret i Frognerparken feirer 50 år med å sette opp klassikeren «Trollmannen fra Oz». – En av grunnen til at jeg ville jobbe med nettopp dette materialet handler om at det har disse skeive tolkningsmulighetene, sier regissør Petter Winther til Blikk.

– Vi har laget en skeiv barneforestilling, og den er vi stolte av, sier regissør Petter Winther om «Trollmannen fra Oz», som er inne i sin siste uke på Sommerteateret.

Sommerteateret i Frognerparken i Oslo feirer 50 år. Teateret er satt opp av andreklasse på Teaterhøgskolen, og målgruppen for forestillingene er barn fra fire til ti år.

Regissør, dramaturg, scenograf og kostymedesigner for jubileumsforestillingen «Trollmannen fra Oz» er skuespiller Petter Winther.

– Jeg har ikke valgt å ha alle disse rollene for å være enerådig diktator. Jeg har flere gode hjelpere. Det handler om at jeg vil sikre at det er et samspill mellom det visuelle, skuespillerne og regien, sier Winther til Blikk.

– Å få forme alt i en kreativt kunstnerisk visjon er fantastisk. Det skeive budskapet er inkorporert. Ikke bare i teksten, men i kostymedesign, scenografi og i det musikalske.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS