Problemer for Pride Park

Publisert

VG bekrefter i dag overfor Blikk Nett at VG Lista Topp 20 skal arrangere konsert på Rådhusplassen 29. juni, samtidig som Pride Park skulle arrangeres under Skeive Dager. Når Blikk Nett tar kontakt med Jenny Krohn i Bymiljøetaten, som jobber med arrangementer og utleie av Rådhusplassen, vil hun først ikke bekrefte at arrangementene kolliderer. – Nå er det er slik at vi er i planleggings- og tilretteleggingsfasen for mange arrangementer i tiden fremover i sesongen, og jeg ønsker ikke på dette tidspunktet å bekrefte hva som skal arrangeres, men vi har ikke inngått noen kontrakter når det gjelder Skeive Dager ennå.

– Nå har det vært Skeive dager i det samme tidsrommet på Rådhusplassen i mange år. Betyr dette at det kan bli forandringer nå til sommeren?

– Ja, det kan det sikkert bety. Hvorfor spør du?

– Jeg spør fordi VG i dag har bekreftet overfor Blikk Nett at de har leid Rådhusplassen 29. juni. Det vil jo bety at Skeive Dager ikke kan være der samtidig?

– Det stemmer, sier Krohn til Blikk Nett og ber om å få sjekke oversiktsplanen fra Rådhusforvaltningen. – Her står det at VG Lista skal ha konsert på Rådhusplassen 29. juni. Så da stemmer det. I en kommentar til Blikk Nett sier Helle Nyhus, styreleder i Oslo Pride,– I en lite heldig situasjon, har Oslo Kommune innledet det vi, ut fra betingelsene, oppfatter som en konstruktiv dialog. I løpet av neste uke skal en skriftlig avtale på plass med Oslo Kommune. Da vil det komme en uttalelse fra Oslo Pride om Pride Park 2012.