Prøv Queer Yoga

FRI Oslo og Akershus starter ny runde med Queer Yoga.

Publisert

Tirsdag 13. februar er det klart for Queer Yoga i regi av FRI Oslo og Akershus på QiGongsenteret.

Annenhver tirsdag fram til og med juni arrangeres Queer Yoga på QiGongsenteret i Oslo.

Queer Yoga er et tilbud av og for trans-, inter- og queerpersoner av alle kjønn. Mange som bryter med normer for kjønn og seksualitet føler en ekstra utsatthet på vanlig arenaer, som er veldig heteronormative.

– Målet vårt er å gjøre yoga tilgjengelig for alle som noensinne har hatt lyst til å praktisere yoga, men som ennå ikke har funnet et tilbud hvor kjønnsmangfoldet settes pris på, sier Mathilde Decaen, initiativtaker og styremedlem i FRI OA.

På Queer Yoga skal man slippe å kjenne på kroppsfokuset eller kjenne seg utenfor normen.

– Yogatimene skal være lette å følge, og så legger vi inn noen morsomme utfordringer underveis. Queer Yoga skal være for alle og enhvers kropp – og om du kan berøre dine tær eller ikke spiller ingen rolle, forklarer Decaen og legger til at kjønnsmangfoldet slippes fri.

– Her skal vi fokusere på bevissthet i pust og bevegelse, som et middel til å høre, føle og bygge oss selv opp,

Queer Yoga skjer annenhver tirsdag fra kl 18.15 til kl 19.45 på QiGongsenteret, fjerde etasje, Grønlandsleiret 14, Oslo. Timene koster kr. 40,- for medlemmer av FRI, og kr 80,- for andre.

Det er viktig å melde seg på forhånd, da det er begrenset antall plasser. Meld deg på ved å betale for timen til FRI via Vipps, til Vipps-nummer: 139291 (FRI Oslo og Akershus). Merk betalingen med Queer Yoga og dato du skal delta på timen. Fristen er mandag kveld før timen.

Mer info: Queer Yoga med FRI Oslo og Akershus