Nysgjerrig på åpne forhold? Kom på Regnbuedagenes debatt på Litteraturhuset.

Onsdag 6. juni
Restartkurs med Skeiv Ungdom.
Ønsker du å bli ungdomsinformant for Skeiv Ungdom Hordaland? Bli med på Restart-kurs sammen med andre engasjerte ungdommer på Ungdomshuset U1880, Domkirkegaten 4. Info: bergenpride.no

Kl. 17-18: Et skeivt blikk på hatkriminalitet.
Er definisjonen av hatkriminalitet inkluderende nok slik den er i dag? Hvilke tiltak må til for å tilstrekkelig beskytte personer mot hatefulle ytringer, diskriminering og vold? Hvordan sikre et interseksjonelt perspektiv på hatkriminalitet? Og hvordan jobber det lokale politiet i Hordaland med forebygging og oppfølging av hatkriminalitet og skolering av egne ansatte? Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Kl. 18-21: Grunnkurs i bondage.
Er du nysgjerrig på bondage? Du vil lære grunnleggende knuter og hvordan bruke dem til å bygge mer omfattende bondage. NB! Kurset har begrenset med plasser og krever påmelding. Send påmelding til arrangement@regnbuedagene.no. Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Kl. 18.30–19.30: Debatt: Til gløden skiller oss ad …
Regnbuedagene har invitert en rekke eksperter på noen av temaene som opptar oss aller mest – kjærligheten og seksualiteten – for å snakke om hva som skal til for å få sunne, gode forhold. Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Kl. 20-21: Debatt: Skeiv kultur i skeive rom.
Trenger man skeiv kultur i et stadig mer inkluderende samfunn? Har de skeive bevegelsene og pridene et ansvar for å bevare og showcase skeiv kultur? Har skeive artister og kunstnere et ansvar for å lage skeiv kultur? Litteraturhuset i Bergen, Skostredet 5-7.

Info: bergenpride.no