Det har aldri vært lettere å reise. Velg deg den byen du vil undersøke og la iPhonen din guide deg frem til byens kuleste homosteder.

Gaycities

HVA: Viser deg alt fra homovennlige restauranter og utesteder til butikker og strender i en rekke storbyer. Oslo er selvfølgelig med.
HVORFOR: Tipser deg om de beste homostedene og guider deg frem til døra. Bedre service kan man ikke be om.
PRIS: Gratis

Gay London

aps_gaylondonHVA: Inneholder oversikt over 131 barer, restauranter, hotell og andre skeive ting den engelske hovedstaden har å by på. Har også en blogg med oppdatert info om fester og arrangementer i tillegg til videoer som gir et innblikk i Londons rike homoliv.
HVORFOR: Nå trenger du ikke å vandre rundt i Londons mørke smug på jakt etter regnbueflagg.
PRIS: 6 kroner

Gay New York

app_gaygermanyHVA: Omfattende guide som gir deg all informasjon du trenger for å nyte byen på en best mulig måte. Velg mellom et utallige restauranter, barer og skeive arrangementer i de ulike bydelene.
HVORFOR: Det har aldri vært enklere å finne den rette festen i Midtown eller den skeiveste musikalen på Broadway.
PRIS: 6 kroner

Gaybook

App_gaybookHVA: Homovennlig reiseguide for Frankrike. Velg deg den byen du vil undersøke og la GayBook vise deg alt fra restauranter og klubber til saunaer og hoteller.
HVORFOR: Unngå snertne franskmenn og sure oster.
PRIS: 11 kroner

Helsinki Gay

App_helsinkiHVA: Viser deg det skeiveste Helsinki har å by på. Her er det massevis av barer, puber og restauranter å velge i.
HVORFOR: Viser deg steder selv mummitrollet ikke har hørt om.
PRIS: 35 kroner

LA Gay and Lesbian guide

App_La_gay_and_lesbian_guideHVA: Guide med det beste av byens mange homofile og lesbiske utesteder,  attraksjoner og skjulte skatter. Inneholder over 500 bilder og artikler over det beste LA har å tilby.
HVORFOR: Bedre innblikk i LA’s homoliv kan du ikke få. Det er nesten så du ikke trenger å reise dit for å oppleve det selv.
PRIS: 11 kroner

GayBrazil

App_gaybrazilHVA: Guide over alt av homoliv som Brasil har å by på. Innholder et riktig bildegalleri og kart med gode veidireksjoner.
HVORFOR: I fargerike Brasil holder det ikke å bare gå etter regnbuefargene.
PRIS: 29 kroner

Gay Swiss Travel Guide

App_gayswissHVA: Reiseguide som gir deg full oversikt hva alpelandet har å tilby sine homofile besøkende. Finn deg et hotell i Zurich eller en homobar i Vienna.
HVORFOR: Hvorfor vandre rundt i Alpene når du kan vandre rundt i Altstadt?
PRIS: 17 kroner

Gaygermany

app_gaygermanyHVA: Innholdsrik og oversiktlig guide som er fullpakket av informasjon om barer, kinoer, badstuer, hoteller, restauranter og andre skeive tilbud i Tyskland.
HVORFOR: Kjekt å ha hvis du ikke ønsker å ende opp på lærparty tre mil utenfor byen eller hvis det er nettopp det du vil …
PRIS: 11 kroner

 

Alle applikasjonene kan lastes ned på iTunes Store.