Da den danseglade latinoen og friluftselskende nordmannen ble kjent med sin biologiske familie, fant Sebastian Camacho ut at de to brødrene hans var blitt drept i det voldsherjede Colombia.

Sebastians nye fortid

I fjor fikk valdresgutten og den tidligere Mr. Gay-deltakeren Sebastian plutselig førti nye søskenbarn og ble med ett også to måneder yngre.

Publisert Sist oppdatert

Som toåring ble Sebastian Camacho adoptert fra Colombia og vokste opp hos sine norske foreldre på en gård i Valdres sammen med sine tre adoptivsøsken. I fjor reiste 28-åringen tilbake til Colombia for første gang for å treffe sin biologiske familie.

Blikk tok Valdresekspressen opp for å møte ham hjemme i Volbufjorden, ei lita fjellbygd mellom Fagernes og Beitostølen i Øystre Slidre. Sammen med sine tre adopterte søsken, to fra Kina og én fra Colombia, vokste han opp med kyr, sauer, hester og hund, og med en far som jobbet som snekker og en mor som var sykepleier, ved siden av gårdsdrifta.

EN LITT ENSOM TID

28-åringen bor ikke lenger på familiegården, og dyrene er borte, og mens vi rusler innom stabburet og låven, og langs stakittgjerder som har sett bedre dager, forteller Sebastian at han og søsknene oppfattet familien og oppveksten som helt normal og trygg. Ingen snakket om at de fire adopterte var forskjellige etnisk, men selv visste de hvor de kom fra og feiret alle nasjonaldagene i sitt opprinnelsesland i tillegg til de norske.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS