George Michael har figurert på førstesidene til engelske tabloider i det siste, men ikke på grunn av musikk. Dop, sexleketøy, porno og bilkræsj har fått hovedfokus. Til tross for skandalene er George Michaels første englandsturne på femten år allerede utsolgt. 200 000 billetter ble revet bort i løpet av et par timer. Det trenger ikke å være katastrofalt å få noen riper i lakken. George Michael er et bevis på akkurat det. Billettene til englands turneen, den første på femten år, ble revet bort i løpet av et par timer. Totalt 200 000 billetter ble solgt og nå jobber promotørene med å sette opp ekstrakonserter.
«Dette er det raskeste salget av konsertbilletter vi har opplevd i løpet av 30 år i bransjen» sier promotøren Dan Marshall til pressen.
Turneen er foreløpig fordelt på fjorten konserter rundt om i England fra november til desember.

Da George Michael var gjest hos den populære talkshowverten Parkinson sist helg avslørte han planer om å inngå sivilt partnerskap. Michael snakket også om den siste tids skandaler, men mange ble overrasket over forklaringen til den kjente artisten.
«Dessverre lever alle artister i sin egen såpeopera, og det er nesten forutbestemt hvilken rolle de skal ha i den. Veien min var allerede staket ut etter en uttalelse Elton John kom med for over et år siden, enda han ikke hadde sett meg på mange år» fortalte George Michael til Parkinson.
«Av en eller annen grunn har jeg siden den uttalelsen prøvd å bevise at jeg ikke er miserabel. Det gjorde meg dessverre veldig sårbar overfor pressen.»

Elton John er sjokkert over at George Michael gir han skylden for sine tabber og skandaler.
Det var i et intervju for et par år siden at Elton John uttalte: «George befinner seg på et merkelig sted i livet. Det er tydelig at han lider av dyp ulykkelighet.»

Avisa The Daily Mirror hevdet i går at en sjokkert Elton John hadde spurt en venn: «Var det jeg som kræsjet bilden til George? Ble jeg funnet liggende over rattet i Hyde Park? Nei.»

En venn av Elton John fortalte avisa: «Elton har vært nykter i fjorten år og har bare vært interessert i å hjelpe George. Han har vært der. Han har hatt sine egne problemer og tatt ansvar. Han har lagt skylden på noen andre. Elton er sjokkert og oppbrakt over at han blir dratt inn i dette. George må begynne å ta ansvar for sine egne handlinger og ikke skylde på alle andre. Det er en stor skam.»