Punkdragdronninga Sharon Needles, vinner av RuPaul’s Drag Race sesong 4, står på scenen på Score 11. november.

Sharon Needles brakte noen etterlengtede og nye fakter inn i Drag Race-serien og dragmiljøet med sin unike og rocka dragstil.

34 år gamle Needles, som ute av drag heter Aaron Coady, ble omtalt som «spooky drag» da hun entret RuPaul’s Drag Race i 2012. Needles erklærte at hun henter inspirasjon fra artister som GG Allin, Leigh Bowery, Andy Warhol og Divine.

Seieren i Drag Race åpnet dører for dragartisten.
– Etter Drag Race fikk jeg mulighet til å gjøre så utrolig mye, fra teater, fjernsyn til modelloppdrag og motedesign. Det har vært en fantastisk tid, forteller Sharon Needles i en behind the scene-video hun la ut på YouTube i forbindelse med lanseringen av musikkvideoen «Hollywoodn’t» i august i år.

I finalepisoden av RuPaul’s Drag Race sesong 4 er moren til Sharon Needles publikummer og blir spurt a RuPaul om sønnen alltid har vært besatt av mørk humor og horror. «Hjemme hos oss var det alltid Halloween,» var svaret.

Det bekreftet Sharon Needles da hun etter Drag Race-seieren ga ut albumet PG-13, med låter som «This Club Is A Haunted House», «Call Me On the Ouija Board» og ikke minst hennes versjon av kultklassikeren «Why Do You Think You Are Nuts?» av The Penny Magic Show.

Sharon Needles fulgte opp debuten med albumet Taxidermy i 2015, hvor hun fortsatte å holde fanen høyt for de av oss som ikke passer inn i normen, verken i lhbtq-miljøet eller storsamfunnet. Sharon Needles er outsider drag og en inspirasjon for mange unge skeive.

Når Sharon Needles går på scenen på Score 11. november er det lov å håpe på horror glam og okkult drag.

For info og billetter: OMG! It’s Sharon Needles!

Mer info: Sharon Needles på Facebook